Connect with us

#WOWFACT

Sebilangan Besar Kini Nak Ambil Vak sin Akan Tetapi Yang Lain Punya Faktor Ala han Dan Gang guan Kesiha tan,Pertemuan Bawa Hasil Yang Sangat Lumayan

Published

on

Sebilangan Besar Kini Nak Ambil Vak sin Akan Tetapi Yang Lain Punya Faktor Ala han Dan Gang guan Kesiha tan,Pertemuan Bawa Hasil Yang Sangat Lumayan

Isu peno lakkan vak sin oleh seramai 779 guru di Johor menarik perhatian Tengku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Idris Ibni Sultan Ibrahim Ismail.

Menerusi ko men yang di ba las di akaun Twitternya, baginda berkenan untuk bertemu dengan Pen garah Pendi dikan Negeri Johor serta gurv2 yang meno lak sun tik vaksi nasi tersebut.

396 gu ru to lak vak sin sebab ragv2

Baginda bagaimanapun telah bertemu dengan gurv2 yang terli bat di Bangunan Sultan Ibrahim, Bukit Tim balan hari ini.

Dalam pertemuan yang turut disertai oleh YB Dato’ Haji Azmi bin Rohani, Setiausaha Kerajaan Johor, serta YB Dato’ Dr. Aman bin Rabu, Pengarah Kesi hatan Negeri Johor, gurv2 tersebut telah memberi sebab keeng ganan mereka untuk menerima vak sin tersebut.

Seramai 396 gurv meno lak pemberian sun tikan vak sin kerana mempunyai kera guan terhadap vak sin itu.

Perkata itu dimaklumkan di akaun Facebook rasminya sebentar tadi.

Pertemuan bawa hasil

Manakala bilangan gu ru yang selebihnya memilih untuk menang guhkan pengambilan sun tikan tersebut atas fakt0r2 mempunyai ala han, mengan dung serta fak tor kesi hatan yang tidak mengi zinkan.

Pertemuan tersebut bagaimanapun membuahkan hasil apabila sebilangan gurv kini bersetuju untuk mendaftar sebagai penerima vak sin.

Baginda yang turut berkongsi infomasi mengenai keadaan semasa Cov19 bersama warga pendi dik tersebut turut mena sihati gurv2 agar sedar akan tanggung jawab mereka untuk menjadi contoh tela dan yang baik.

Bagi turut berharap para gurv akan terbuka untuk menerima sun tikan vak sin sebelum sesi perseko lahan dibuka sebagai inisiatif untuk memastikan kesi hatan dan kesejahteraan rakyat di negeri itu.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!