Connect with us

#K.SEDIH

“Sayang akan sentiasa ingat janji kita”,Suami Baru Co ret Kisah Selama 4 Bulan,Ha dap Isteri Buat Pertama Kalinya Memakai Baju Nikah Dan Ha dap Isteri Buat Kali Terakh1rnya Jua Memakai Baju Nikah

Published

on

“Sayang akan sentiasa ingat janji kita”,Suami Baru Co ret Kisah Selama 4 Bulan,Ha dap Isteri Buat Pertama Kalinya Memakai Baju Nikah Dan Ha dap Isteri Buat Kali Terakh1rnya Jua Memakai Baju Nikah

Be rat mata meman dang, be rat lagi bahu yang memi kul. Perkara tersebut dirasai sendiri seorang lelaki dikenali sebagai Hassanudeen Undingz Killerz apabila memuat naik kha bar du ka isteri yang baru 4 bulan dinik ahinya mening gal du nia.

Mening gal du nia selepas 4 bulan bernikah

Ketika isterinya berada dalam keadaan kri tikal di hos pital, lelaki tersebut ada meminta kenalan dan warganet supaya sama-sama berdoa untuk kesihatan isterinya yang ketika itu perlu diti durkan.

Pakai baju nikah uruskan jena zah isteri

Namun begitu, tiada siapa dapat mela wan kuasa Tuhan apabila insan yang amat disayanginya tetap pergi menemui Pencipta.

Apa yang membuatkan warganet lebih sedih adalah tin dakan lelaki tersebut yang memakai pakaian sewaktu mereka bernikah ketika menguruskan jena zah isterinya.

“Sentiasa merinduimu & mencintaimu”

Dapat dilihat dia duduk di tepi pusa ra isterinya lengkap berpakaian putih sambil terme nung mena han se dih kehi langan insan tersayang.

Dalam perkongsiannya di Facebook lagi, Hassanudeen sempat meluahkan rasa cintanya kepada Allahy arhamah isteri dan berdoa agar bidadarinya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet yang perasan dengan perkongsian tersebut menzahirkan ucapan tak ziah kepada Hassanudeen dan berharap dia kuat menerima takdir dari Allah S.W.T.

Mereka juga berdoa agar Allahy arhamah isterinya, Fatimah binti Ismil ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.Amin.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!