Connect with us

#WOWFACT

Beliau Sangat Gembira Serta ‘Rea lize’ Bahawa Vak sin Itu Amat Penting,Dapat Berjumpa Dengan PM Dengan Sun tikan D0s Kesejuta

Published

on

Beliau Sangat Gembira Serta ‘Rea lize’ Bahawa Vak sin Itu Amat Penting,Dapat Berjumpa Dengan PM Dengan Sun tikan D0s Kesejuta

KUALA LUMPUR: Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebentar tadi menyak sikan sun tikan vak sin Astra Zeneca d0s ke sejuta di Pusat Pemberian Vak sin (PPV) Pusat Dag angan Du nia Kuala Lumpur (WTCKL).

Sun tikan itu dilakukan oleh Timba lan Ke tua Peng arah Kesi hatan (Penyeli dikan dan Sokongan Teknikal), Datuk Dr Hishamshah Mohd Ibrahim.

Penerima d0s vak sin Astra Zeneca kesejuta itu ialah Zamratulazmi Sarmadi, 38. Penja wat awam itu mengga ngap dirinya bertu ah kerana sun tikan itu disak sikan sendiri oleh PM yang baharu.

Beliau yang juga jurugambar Kemen terian Pelancongan, Seni dan Budaya, berkata dia mengetahui menjadi penerima d0s kese juta setelah hadir ke kaunter vak sin di Pu sat Dagan gan Du nia Kuala Lumpur (WTCKL) namun langsung tidak mengetahui mengenai kehadiran Ismail Sabri.

“Saya menerima panggilan telefon tadi dan diminta untuk hadir awal ke pusat pembe rian vak sin (PPV) di WTCKL. Saya tidak diberitahu pun mengenai d0s kesejuta.

“Hanya apabila tiba di kaunter dua di sini, saya diberitahu menjadi penerima kesejuta dan selepas itu dimaklumkan Perdana Menteri baharu akan hadir melihat sun tikan itu dilakukan.

“Saya memang sangat terke jut dan sedikit gembira kerana pengalaman lain dari yang lain,” katanya, hari ini.

Dalam perkembangan itu, bapa kepada dua anak ini juga mena sihati mereka yang belum mendaftar atau eng gan mendapatkan sun tikan vak sin COV19 agar berbuat demikian, sebagai usaha menunaikan tang gung jawab sebagai rakyat Malaysia.

“Mendapatkan sun tikan ini adalah usaha kita sebagai seorang rakyat untuk membantu kerajaan menge kang jang kitan COV19, selebihnya kita re da dan berta wakal kepada Allah sahaja,” katanya.

Sumber:bhharian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!