Connect with us

#CELEBRITI

|VIDEO|Penyanyi Lagu ‘CUTE'(St0plah Being So Cute),Harith Zazman Kini Akan Bertu nang Tak Lama lagi

Published

on

|VIDEO|Penyanyi Lagu ‘CUTE'(St0plah Being So Cute),Harith Zazman Kini Akan Bertu nang Tak Lama lagi

Penyanyi yang popular dengan lagu Cute (Stoplah Being So Cute), Harith Zazman, 27, sah bergelar suami kepada wanita pilihannya, Nuramalina Ghakaskhah, semalam.

Ia sekali gus menyaksikan Harith mengotakan janjinya selepas lima bulan mengikat tali pertunangan dengan Nuramalina meski tanpa mengadakan majlis bagi meraikan hari bahagia mereka itu.

Menurut Harith, pada asalnya, dia dan isteri berhasrat untuk mengadakan majlis perkahwinan meski tidak secara besar-besaran pada asalnya, namun terpaksa akur dengan situasi semasa yang ti dak mengizinkan.

“Kami hanya bernikah di Pejabat Agama Hulu Langat dan Alhamdulillah, dari segi tarikh, memang kami pilih tarikh 28 Ogos 2021.

“Mahu juga adakan majlis di ibu kota, tetapi keadaan sekarang tidak mengizinkan.Walaupun tidak seperti yang dirancang tetapi semuanya dipermudahkan.

“Kami hanya bernikah di pejabat agama sekitar 4 petang. Akad nikah mengambil masa dalam 20 minit sahaja kemudian pulang ke rumah untuk bergambar dan makan bersama keluarga,” katanya kepada Utusan Malaysia hari ini.

Penyanyi ini berkata demikian ketika diminta mengu las mengenai perkongsian berita gembira itu menerusi akaun Instagramnya.

Menerusi paparan gambar di Instagram, Harith menya rungkan cincin di jari isteri tersayang dengan kapsyen luahan rasa kesyukuran.

Dalam pada itu, Harith memberitahu mereka tidak mempunyai peran cangan dalam soal zu riat memandangkan situ asi semasa pan demik belum benar-benar pulih.

“Soal anak, kami memang tiada apa-apa perancangan. Kalau ada rezeki, Alhamdulillah tapi kami tidaklah terburv2 untuk dapatkan anak.

“Lagipun, waktu sekarang ini tak berapa sesuai untuk dikurniakan cahaya mata… tunggu negara dalam keadaan stabil.

“Sekarang ini, saya nak menikmati dahulu status dan kehi dupan sebagai suami dan tanggungjawab baharu bersama isteri,” katanya.

Harith mengikat tali pertunangan dengan Nuramalina yang juga model dalam video muziknya pada 13 Mac lalu selepas genap setahun perkenalan di Instagram.

Sumber:utusanonline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!