Connect with us

#MOTIVASI/TAULADAN

|VIDEO|Zul Ariffin Dan UEL Bersama-sama Menyumbang Bantuan Kepada Golongan Yang Memerlukan,Aku1 Seronok Bersama UEL Sebab Dapat Tahu Akan Caba ran Orang Lain

Published

on

|VIDEO|Zul Ariffin Dan UEL Bersama-sama Menyumbang Bantuan Kepada Golongan Yang Memerlukan,Aku1 Seronok Bersama UEL Sebab Dapat Tahu Akan Caba ran Orang Lain

Situ asi tersebut sudah tentu memberi satu aura posi tif kepada para peminat mereka lebih-lebih lagi mereka adalah ‘pub licfigu re’ yang sering menjadi perhatian masyarakat.

Dapat kita lihat beberapa selebriti memilih untuk mende katkan diri kepada agama dengan melakukan kebajikan serta mengikuti dak wah2

Sama2 beri sumbangan

Salah seorang yang menjadi sorotan kini adalah pelakon tampan, Zul Ariffin yang dilihat semakin kerap bercerita tentang kebaikan serta mengikuti pendak wah terkenal, Ustaz Ebit Lew dalam melakukan keba jikan.

Dalam posting terbaru Ebit Lew di Instagram, dapat dilihat yang Zul Ariffin mengend0ng sendiri beras untuk diag ihkan kepada keluarga yang memerlukan bersama pendak wah itu.

Zul juga telah memuat naik kembali perkong sian Ebit Lew dengan mengaminkan doa pendak wah itu yang berharap agar mereka sama-sama dapat terus berbuat kebaikan.

Ni baru boleh dinamakan hero Melayu

Susu lan daripada perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan ko men yang pelbagai di ruangan Instagram pelakon itu.

Kebanyakkan mereka memberikan kata-kata posi tif kepada hero drama Melayu tersebut dengan berharap agar dapat sama-sama terus berbuat amal jari ah dan Zul dapat kekal istiqomah menjalani kehidupan yang lebih baik.

Akhir kata,Ustaz Ebit merupakan pendak wah yang berjaya,beliau punyai banyak kedai yang berada di seluruh negara Malaysia.Beliau juga pernah ke Pales tin untuk beri bantuan kepada golongan yang memerlukan.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!