Connect with us

#SEMASA

Cer0boh Masuk IPD Ranau,Suami Posi tif Da dah Dan Isteri Kini Dita han Untuk Buat Sia satan Seterusnya

Published

on

Cer0boh Masuk IPD Ranau,Suami Posi tif Da dah Dan Isteri Kini Dita han Untuk Buat Sia satan Seterusnya

RANAU: Sepasang suami isteri dita han po lis selepas mencero boh Ibu Peja bat Po lis Daerah (IPD) Ra nau dengan menaiki Proton Wira dan meme cahkan pintu kaca bangunan IPD itu di sini, kelmarin.

Ketua Po lis Daerah, Deputi Superin tendan Simiun Lomudin, berkata dalam keja dian jam 9.17 pagi itu, sus pek lelaki memandu kereta secara melu lu dan melang gar papan tanda berhen ti di pondok pengawal, sebelum melu ru ke arah di lobi utama.

“Sus pek memberhentikan kereta di lobi dan keluar daripada kenderaan itu lalu meme cahkan pin tu kaca IPD Ra nau menggunakan tong sampah.

“Ang gota bertu gas kemudian mena hannya dan sus pek dirujuk ke Bahagian Sias atan Jena yah Narko tik untuk sia satan awal,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Simiun berkata, po lis turut mena han isteri lelaki itu yang juga penumpang kereta dan uj ian saringan terhadap kedua-dua mereka berusia 27 dan 33 tahun mendapati hanya sus pek lelaki posi tif da dah.

“Po lis percaya sus pek bertin dak demikian di bawah penga ruh da dah dan mereka berdua dire man untuk sia satan lanjut, manakala kende raan diram pas,” katanya.

Sumber:Bhharian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!