Connect with us

#SEMASA

Ada Lagi Yang Belum “Selesai” Dari Kesiha tannya,Abang Ar wah Siti Sarah Se dar Selepas Diti durkan

Published

on

Ada Lagi Yang Belum “Selesai” Dari Kesiha tannya,Abang Ar wah Siti Sarah Se dar Selepas Diti durkan

Keadaan kesi hatan abang kepada penyanyi Allahyar hamah Siti Sarah iaitu Ahmad Firdous Raissuddin semakin baik selepas hampir sebulan berta rung nya wa mela wan vi rus Cov19.

Berkongsi perkembangan terkini, Ahmad Firdous berkata jang kitan tersebut menyebabkan bahagian parv2 ro sak dan memerlukan masa untuk pu lih seperti sedia kala.

“Ramai yang nak tahu keadaan sebenar saya. Maaf saya tak dapat nak nak ba las satu-satu. Allah yang maha besar dan saya bersyukur dengan apa yang berlaku.

“Parv2- kanan saya ro sak, parv2 kiri saya kena si kit di bahagian belakang… tapi Alhamdulillah saya boleh pu lih InsyaAllah dengan izin allah.

“Ambil masa mungkin tiga hingga empat bulan. InsyaAllah, Saya pakai ok sigen pun dah diku rangkan daripada sembilan ke lapan peratus.

Ahmad Firdous kembali sedar selepas 24 jam ditidurkan.

“Tiada perkataan selain Alhamdulillah cuma masih se sak na fas bila bangun pagi. Mula antib iotik baru la wan vi rus de gil,” katanya.

Ahmad Firdous memaklumkan mengenai perkembangan ta hap kesih atannya itu menerusi laman Facebook.

Menerusi lap0ran mStar pada 12 Ogos lalu, pelawak Shuib memaklumkan Ahmad Firdous menerima raw a tan di un1t rawa tan ra pi (ICU) Hos pital Serdang selepas kesi hatan abang iparnya itu dilap0rkan berada dalam keadaan ti dak baik.

Ahmad Firdous terpak sa mendapatkan rawa tan kece masan aki bat pa ras ok sigen menurun, namun kembali se dar selepas 24 jam diti durkan.

Dalam pada itu, Ahmad Firdous turut mengu capkan terima kasih kepada orang ramai yang sentiasa bertanya khabar dan mendoakan kesi hatannya.

Perkongsian Ahmad Firdous di Facebook miliknya.

“Jadi rakan-rakan ini info terkini saya, maaf tak dapat ba las satu-satu. Ada kala saya si hat, ada kala saya ku rang tenaga.

Terima kasih semua yang mendoakan saya, perjua ngan harus diteruskan. Doakan saya sem buh, sentiasa fikiran positif. Terima kasih dok tor dan jurur awat yang mera wat saya,” ujarnya.

Akhir kata, Allahyar hamah Siti Sarah Raissuddin menghem buskan na fas terak hir disebabkan kompli kasi berpun ca Cov19 pada 9 Ogos lalu selepas tiga hari diti durkan.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!