Connect with us

#SEMASA

Be rat Mata Memandang Be rat Lagi Bahu Me mikul,Beliau Mohon Doa Untuknya,Kehi langan Adik Baru2,Kini Dia Dan Adik Ipar Posi tif Cov19,BEliau Kini Diti arap Untuk Rawa tan Seterusnya

Published

on

Be rat Mata Memandang Be rat Lagi Bahu Me mikul,Beliau Mohon Doa Untuknya,Kehi langan Adik Baru2,Kini Dia Dan Adik Ipar Posi tif Cov19,BEliau Kini Diti arap Untuk Rawa tan Seterusnya

Khamis lalu satu majlis bacaan Yasin dan d0a mem0hon kesmbuhan buat b.ekas penyampai radio ERA dan Sinar, Najman Mohamed yang kini sedang dirwat di Hspital.

Kuala Lumpur : Baru kehiIangan adik dan adik lpar aklbat C0VlD19 kini dirinya dan keluarga p0sitif C0VlD19.

Khamis lalu satu majlis bacaan Yasin dan d0a mem0hon kesmbuhan buat b.ekas penyampai radio ERA dan Sinar, Najman Mohamed yang kini sedang dirwat di Hspital.Dia kini masih menerima rwatan dan menerusi keadaan terkini, dia terpksa di tia.rapkan untuk menstabiIkan 0ksigen didalam ba.dannya.

YA ALLAH, YA RAHMAN, ANGK4TLAH SAKlT2 C0VlD KU INI YA RABB, DAY 18 W4RDED.

BERIKANLAH KESEMBUHANMU YA RABB, BEGITU JUGA AKU S.EDEKAHKAN ALFATIHAH UNTUK SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DI DUNIA SEDANG SA KlT, AMiiiNNN.

Najman, 51, mengumumkan dirinya p0sitif C0VlD19 pada 14 Ogos lalu namun kini diIap0rkan sudah berada di tahap empat dan memerIukan bntuan 0ksigen aklbat teka.nan da.rah rndah.

Menerusi perk0ngsiannya di laman Facebook pada Jumaat, Najman memaklumkan bahawa ta hap 0ksigennya kini berada di bawah pa ras 92.

D.emam meIam pau, level 0ksigen bawah level 92, atas nasihat dktor, guna 0ksigen, Ya Allah smbuhkan penyaklt hambamu ya Rabb, C19 f1ghter,katanyam.

Terdahulu, Najman yang sebelum ini hanya menjalani kuarntin di rumah namun mula menyatakan rasa tldak sedap ba.dan selepas menjalankan senaman pa.ru-pa.ru.

Susulan itu dia dimasukkan ke Hspital Pakar Puteri (KPJ), Johor Bahru pada Isnin petang,Saya bert4han kuarntin di rumah, Isnin pagi buat senaman p4ru-p4ru rasa lain macam.

Petang saya ke hspital dan membuat uj1an x-ra.y dan menjalani CT Sc.an, rupanya dah tahap tiga,tambahnya.

Selain Najman, isterinya, Hawa Atan dan dua anaknya, Amirul Akidd dan Amirul Akiff juga disahkan p0sitif C19.

Bagaimanapun isterinya yang sebelum ini berada pada tahap empat diIaporkan semakin pulih dan mungkin dibenarkan keluar hspital manakala dua anaknya hanya menjalani kuarntin kendiri di rumah.

Terdahulu pada Julai, Najman kehiIangan adik Azman Mohamed dan isteri Norashima Ramli juga aklbat C0VlD19. Syafakallah.

Sumber: mt

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!