Connect with us

#K.SEDIH

Hanya Mam pu Berha rap Dengan Keaja1ban Allah SWT,Itulah Kata2 Ihsan Suami Dengan Isterinya,Walau Per1t Namun Suami Mengang gap Ini Sebagai Qada Dan Qadar Allah SWT

Published

on

Hanya Mam pu Berha rap Dengan Keaja1ban Allah SWT,Itulah Kata2 Ihsan Suami Dengan Isterinya,Walau Per1t Namun Suami Mengang gap Ini Sebagai Qada Dan Qadar Allah SWT

Kis4hnya sama seperti arw4h Siti Sarah, Setiap hari suami setia menanti perkh4baran isteri, walaupun ta kut menunggu panggilan hos pital, tapi inilah haki kat yang harus dilalui oleh seorang suami.

Mohd Zulkifli Mohdisa masih mengha rapkan ada kea jaiban untuk isterinya yang disahkan C19 sudah sebulan lebih dia dis ahkan p0sitif pada 17 Julay 2021.

Sejak 5 Ogos lalu isterinya Faiqah dira wat diUnit Rawa tan Ra pi Hos pital (1CU) dan kini sudah hampir sebulan dia bert4rung ny4wa,berat sungguh du gaan buat keluarganya ini.

Istri Masih KritikaI. Smoga Ada Keajaiban. Suami Minta Doa Ramai Utk  Ksembuhan Istrinya – Citer Maya

Sejak isteri ditidurkan dan mel4hirkan anak di usia k4ndungan 31 minggu hingga ke hari ini, dia tidak pu tus mendoakannya supaya kuat dan kembali sedar.

Berilah be las kasi hanmu, ya Allah, Terasa bagai dir4gut ny4waku, terasa gelap sepi apabila mendapat perkhabaran dari dok tor, 0ksigen dalam da rah menurun berbanding semalam.

Istri Masih KritikaI. Smoga Ada Keajaiban. Suami Minta Doa Ramai Utk  Ksembuhan Istrinya – Citer Maya

Pada 26 Ogos cuba ambil hati anak yg terlalu rindukan ibunya. Mohd Zulkifli ada memberikan pesanan buat warga MaIaysia. Hanya yg pernah laIui shj tahu betapa peri tnya lalui ujian ini.

Info terbaru dari Mohd Zulkifli 28 Ogos keadaan terkini isterinya di ICU, “AssaIamualaikum Update wife hari ni Faiq Iqah, Semalam doc tukar tiub pern4fasan dia, sebab dah lama dan perlu tukar yang baru untuk elakkn j4ngkitan dan tiub block.

Semalam power mesin 80%, keadaan masih sama masih kritik4l,Sel d4rah putih naik lagi kepada 26 berbanding semalam 16 dan keadaan lain masih belum ada perubahan, result ujian d4rah dan ka hak masih belum keluar dan Hari ni tambah lagi 1 ubat antibi0tik yang baru, tulis nya dilaman facebooknya.

AIIahhuakbar, Ya AIIah Berikanlah be las kasi hanmu pada hambamu ini berikanlah kami peluang untuk bersama kembali, ya AIIah.

Sebagai suami, tiada apa yang saya mampu ha rapkan selain doa yang tak pu tus buat isteri yang kini sedang bert4rung ny4wa di ICU.

Jutaan terima kasih pada yang sudi mendoakan isteri dan anak saya, Tiada ucapan mahu pun ungkapan yang saya dapat lu ahkan selain terima kasih.

Keadaan terkini isteri saya masih lagi ditidurkan dan masih perlukan alat bantuan perna fasan,Walaupun perubahan tak banyak saya masih mengharapkan kejai ban dan be las ihsan dari Allah SWT untuk isteri dan anak yang dilahirkan secara pembed4han cepat sihat.

Saya masih menanti perkembangan tentang anak saya,Setakat hari ini masih tiada lagi perkembangan dari pi hak hos pital.

Maafkanlah isteri saya jika dia ada menggu ris ha ti sesiapa, Doa kalian masih saya harapkan, Diha rap kalian semua juga sentiasa dalam kesi hatan yang baik dan dalam lindungannya.Syafakillah.

Semoga ada sinar keajalban buat Faiq Iqah. Amlnnn YRA

Sumber:Citermaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!