Connect with us

#SEMASA

Di Hati Nurani Ham ba Ini Terpapar Secebis Hati Yang Sangat Baik,Beliau Kembalikan Apa Yang Telah Dia Cu ri Sebelum Ini

Published

on

Di Hati Nurani Ham ba Ini Terpapar Secebis Hati Yang Sangat Baik,Beliau Kembalikan Apa Yang Telah Dia Cu ri Sebelum Ini

Tin dakan seorang lelaki mela rikan sekampit beras dan bungkusan barangan keperluan asas di stor pejabat Majlis Pengu rusan Komuniti Kampung (MPKK) Bukit Gedung di sini tular di media sosial, malam ini.

Sebelum kejadian, lelaki terbabit dilihat duduk di kerusi di hada pan stor sambil memerhatikan keadaan sekeliling sebelum dikatakan bertin dak mencero boh stor simpanan bekalan makanan itu kira-kira pukul 7.35 petang tadi.

Rakaman sistem televisyen litar tertutup (CCTV) berdurasi 2 minit 24 saat itu menunjukkan lelaki yang berpakaian kemeja-T dan berseluar pendek terbabit membawa keluar barangan makanan yang diambilnya melalui pintu stor.

Bagaimanapun, Pengerusi MPKK Bukit Gedung, Mohd. Zaini Ahmad berkata, lelaki berusia 30-an berkenaan bagaimanapun telah datang semula ke lokasi keja dian dan memohon maaf di atas perbuatannya.

“Lelaki itu tinggal di kawasan ini dan memberitahu dia tia da wang untuk membeli makanan disebabkan tidak bekerja. Kami kemudian memberinya semula barangan itu untuk dibawa pulang,” ujarnya.

Sumber:kosmo

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!