Connect with us

#SEMASA

“Hari ini Hari Ulang Tahun Kah win Kami yang ke-7,Tak Sangka Terjadi Begini Seda ngkan Selalu Buat Uj1an Sw@b T3st”,Nak Sambut Ulang Tahun T@k Kesampaian Dan Berakh1r Di Hos pital Kerana Posi tif Cov19

Published

on

“Hari ini Hari Ulang Tahun Kah win Kami yang ke-7,Tak Sangka Terjadi Begini Seda ngkan Selalu Buat Uj1an Sw@b T3st”,Nak Sambut Ulang Tahun T@k Kesampaian Dan Berakh1r Di Hos pital Kerana Posi tif Cov19

Menyambut ulang tahun perkahwinan ketujuh hari ini, pelakon Datin Eina Azman berkongsikan perkha baran se dih apabila dia dan suami, Datuk Ka1ser Gurmeet Harden disa hkan posi tif Cov19.

Menurut Eina lagi, dua lagi pembantu rumahnya tu rut posi tif vi rus tersebut. Ujarnya, dia se ring mela kukan u j1an sarin gan dan tidak tahu bagaimana dijang kiti vi rus berkenaan.

“Dvkac ita saya ingin maklumkan saya suami dan 2 bi bik saya Bik Mega n Bikna didapati po sitf cov19. Macam nak gu gur jan tung ni bila dapat re sult. Sebab saya selalu buat co vid t3st.

“Ev3n last week saya dan suami baru saja buat co vid t3st sebelum buat surg ery n re sult yang keluar nega tive. Saya t@k tau macam mana dalam seminggu saya boleh ke na.

“Se dih yang amat bila ter pak sa tengok Aubrey Karl buat co vid t3st dengan menan gis. Saya memang tak sampai ha ti tengok. Sementara tunggu re sult hati ni ris au sangat fikir apa jadi kalau kena de kat aubreykarl or bib1k2? Macam mana nak han dle?” katanya.

Eina berkata lagi, dia mula menga lami gej ala de mam dan ba tuk mana kala suaminya pula menga lami de mam pan as serta paras oks igen ti dak menentu.

“Sekarang saya dah mula de mam pa nas dan dah start ba tuk. Cuma keadaan suami saya ku rang baik sebab de mam terlalu pa nas dan osi gen dia tu run naik. So every 2 days kami kena pergi hos pital untuk jumpa dok tor untuk moni tor dan Xr@y,” katanya.

Meskipun berdepan saat su kar ketika sambutan ulang tahun perkahwinan mereka, namun Eina berkata dia menerima keten tuan Allah dengan berla pang da da. Eina turut meminta mereka yang pernah berhu bung dengannya supaya melakukan u jian sarin gan sece pat mungkin.

“Harini pula our anniversary jadi pula macam ni. Ya Allah memang spe3chless. Apapun saya percaya ini semua ketentuan allah dan kami terima dengan ha ti yang terbuka. Saya minta to long semua doa kan untuk kami sekeluarga bersama bib1k2 semua kembali si hat seperti biasa,” katanya.

Akhir kata,aina dan suami akan sentiasa berdoa pada Allah untuk apa yang telah berlaku pada mereka.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!