Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|Sampai Ha ti Anak2 Ting galkan Pakcik Sendi rian Begini,Pakcik Yang Sedang Uzvr Ti dak Diend@hkan Oleh Anak2,Dok tor Sedih Dengan Penamp1lan Bala san Anak2 Terhadap Pakcik Ni

Published

on

|VIDEO|Sampai Ha ti Anak2 Ting galkan Pakcik Sendi rian Begini,Pakcik Yang Sedang Uzvr Ti dak Diend@hkan Oleh Anak2,Dok tor Sedih Dengan Penamp1lan Bala san Anak2 Terhadap Pakcik Ni

Sudah menjadi kewajipan kepada setiap anak-anak untuk memegang tanggvngja wab menjaga ibu bapa dengan baik. Walau bagaimanapun, ada juga segelintir individu yang lebih pentingkan diri sendiri serta bers ikap tidak berper1kemanvsiaan dengan menga baikan orang tu a mereka per sis pepatah bagai kacang lupa kan kulit.

Menerusi satu perkongsian di TikTok, seorang dok tor yang bernama Dimas menceritakan satu ki sah se dih ketika pasukannya dipang gil untuk memberi bantuan. Dalam lap0ran diterima, dikatakan terdapat seorang war ga emas tinggal bersendirian di sebuah rumah yang sudah lama tidak dilihat jiran.

Orang ramai yang tinggal berhampiran tidak bera ni untuk membuka pintu rumahnya secara melu lu kerana ri sau akan wa bak pande mik Cov19. Ketika Dr Dimas tiba di situ, kediaman tersebut berkun ci sebelum mereka dapat masuk dan mendapati persekitaran berada dalam keadaan yang sangat te ruk.

Manakala orang tua itu pula terba ring le mah tidak berda ya sebelum menan gis kerana sangat ha us. Lebih menye dihkan lagi, di sekelilingnya pula penuh dengan ting galan-ting galan naj1s. Difahamkan, warga emas tersebut masih lagi mempunyai keluarga namun tiada di antara mereka datang menjen guk serta beri ban tuan.

Sumber:kisahdunia 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!