Connect with us

#CELEBRITI

Baru Pergi Ke Tan das Sementara Pa ras Ok sigen Aishah Menvrun Secara Menda dak,Aishah Ta kut Untuk ‘Ditidvrkan’ Spt Pesa kit Lain

Published

on

Baru Pergi Ke Tan das Sementara Pa ras Ok sigen Aishah Menvrun Secara Menda dak,Aishah Ta kut Untuk ‘Ditidvrkan’ Spt Pesa kit Lain

Dua hari dira wat di hos pital aki bat Cov19, penyanyi Aishah memberitahu ok sigennya tu run ke pa ras 88 peratus selepas dok tor cuba membuka a lat pernaf asan tersebut pada Rabu.

Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin, 56, meminta orang ramai mendo akan agar tidak diti durkan seperti pesa kit Cov19 lain.

“Tapi apabila ke tan das dan balik ke ka til, pa ras ok sigen turun menda dak ke 88 peratus, terpak sa pakai ok sigen semula… baru naik semula ke 95.

“Ya Allah teman-teman semua tolong doakan saya tidak sampai ke situ (diti durkan),” ujarnya.

Aishah dimasukkan ke Hos pital Ampang pada malam Isnin lalu sele pas disa hkan posi tif Cov19 dan menga lami simp tom de mam pa nas dan sem put.

Dalam pada itu, penyanyi lagu Janji Manismu ini berkata, dia bimbang jika perkara tidak baik berlaku terhadapnya berikutan masih banyak tanggvngja wab yang belum dise lesaikan.

Dia juga memo hon ma af sekiranya ada mela kukan kesa lahan tan pa se dar.

“Saya ta kut dan masih banyak tanggvngja wab pada keluarga yang belum selesai, anak-anak saya banyak lagi h@l yang tidak sele sai.

“Saya sangat mengha rapkan doa kawan-kawan, ampvnkan d0sa2 saya sekiranya pernah terka sar kata dan sebagainya.

“Teman-teman to long do akan saya. Saya tk nak sampai ke situ. Saya ta kut, saya masih banyak tanggvngja wab kepada keluarga dan anak-anak.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!