Connect with us

#K.DUNIA

Wanita Terbe ranak Semasa Berge gas Ke Hospi tal Semasa Om bak Bergel0ra,,40Minit Bek0rban De mi La hirkan Anak Dengan Sela mat,Itulah Peng0rban@n Seorang Ibu,MasyaAllah

Published

on

Wanita Terbe ranak Semasa Berge gas Ke Hospi tal Semasa Om bak Bergel0ra,,40Minit Bek0rban De mi La hirkan Anak Dengan Sela mat,Itulah Peng0rban@n Seorang Ibu,MasyaAllah

Pernah juga kita terdengar dengan k1sah2 ibu ha mil yang terk adang terpak sa mela hirkan di rumah atau pertengahan jalan. Semuanya gar@2 tidak sem pat sampai ke pu sat peru batan yang terdekat. Tapi ada tak terfikir bagaimana pula pay@hnya bagi mereka yang ting gal di kepulauan atau kawasan pedalaman?

Menerusi satu perkongsian di TikTok, Antania Ahmad sem pat menceritakan k1sah seorang ibu ha mil di kawasan terpen cil bernama Banggai Laut, Indonesia. Wanita berkenaan yang sedang sa rat membawa pe rut perlu dirujuk ke pu sat peru batan kerana ada berla ku kompl1kas1 kesi hatan lain.

Na mun ketika dalam usaha membawanya ke loka si tersebut dengan menaiki sebuah bot kecil, ibu ha mil itu t1ba2 sahaja menunjukkan tan da untuk bera nak. Nas1bnya baik kerana tu rut ditemani seorang bi dan yang berusaha untuk ke kal te nang. Meskipun dalam keadaan laut berge lora, akh1rnya ba yi yang dikan dung berjaya dila hirkan dengan sela mat.

Menjen gah ke ruangan ko men, rat@2 netizen terke jut dengan perkongsian berke naan. Dalam pada itu, ramai juga menga kui ter haru melihat peng0rbanan seorang ibu de mi mela hirkan anak yang dikan dung dengan sela mat.

Sumber:k1sahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!