Connect with us

#K.SEDIH

|VIDEO|Beberapa Detik Sebelum Ibu Mening gal,Anak Berjan ji Nak Solat 5 Waktu,Ravngan Adik Buat Ramai Orang Se dih,Apatah Lagi Yang ‘Mesra’ Bersama Ar wah

Published

on

|VIDEO|Beberapa Detik Sebelum Ibu Mening gal,Anak Berjan ji Nak Solat 5 Waktu,Ravngan Adik Buat Ramai Orang Se dih,Apatah Lagi Yang ‘Mesra’ Bersama Ar wah

Berj4nji Nak Solat Penuh, Budak Mer4ung Lepas Dapat Tahu Mak Tak Berny4wa [VIDEO] | Tatkala ada yang sed4ng hi-dup bah4gia di samping kelu4rga, ada sesetengah pula terp4ksa melalui det1k hi-tam dalam hi-dup apabila diuj1 dengan pemerg1an ins4n tersayang. Lebih per1t lagi apabila terp4ksa ditem-puhi ketika usia masih ment4h.

Terduduk mer4ung samb1l diten4ngkan saud4ra saat terima ber1ta pemerg1an ibu..

Per1t untuk ditel4n, itulah det1k yang dialami oleh seorang k4nak-kan4k dari Indonesia ini apabila diu-ji dengan perkh4baran duk4 mengenai pemerg1an ibu tercinta. Menerusi rak4man video tersebut, dia yang baru sahaja tiba di pus4t perub4tan berken4an terdvduk mer4ung samb1l diten4ngkan oleh saud4ranya.

Dia semp4t mem0hon maaf & berj4nji akan menjaga solat 5 waktu seb4gai ase.t ibunya kel4k

Dalam esakkan itu, si kec1l ini semp4t berj4nji untuk menjadi an4k s0leh sebagai ase.t kepada Allahy4rhamah ibunya di akh1rat kel4k. Dia yang mengenakan T-shirt berc0rak bers1mpuh di lantai mem0hon ma4f atas segala kesil4pan yang tel4h dilakuk4nnya.

Moga ibumu husmul-khatimah & si kecil yang masih dahag4kan kasih seorang ibu ini terus tab4h

Meraih lebih tiga juta tont0nan, kl1p video berdurasi kurang daripada seminit itu turvt dihujani pelbagai re4ksi. Selain melu4hkan rasa simp4ti atas ber1ta duk4 itu, netizen juga turut mend0akan kesej4hteraan serta ketab4han buat an4k kecil ini dalam menem-puhi uji4n tersebut.

Sumber:coretannasihat

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!