Connect with us

#CELEBRITI

“Saya sayang awak sangat. Kami tunggu di rumah,Tak terasa kebahagiaan bila tk bersamamu”-Eina,Pa ras Ok sigen Suami Eina Gi at Menurun,Kini Perlukan Ban tuan Perna fasan Untuk Kekal Sta bilkan Pa ras Ok sigen

Published

on

“Saya sayang awak sangat. Kami tunggu di rumah,Tak terasa kebahagiaan bila tk bersamamu”-Eina,Pa ras Ok sigen Suami Eina Gi at Menurun,Kini Perlukan Ban tuan Perna fasan Untuk Kekal Sta bilkan Pa ras Ok sigen

Pa ras ok sigen yang semakin menu run aki bat Cov19, suami kepada pelakon Datin Eina Azman iaitu Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah dima sukkan ke sebuah pu sat peru batan di Kuala Lumpur pada Rabu.

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman, 26, meminta orang ramai mendo akan kesihatan suaminya agar kembali pu lih seperti sedia ka la.

“Assalamualaikum semua… saya mo hon semua mendo akan kesi hatan dan keseja hteraan suami saya, Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia ka la.

“Doa kan suami saya yang kini berada di hos pital agar ku at untuk mela wan vi rus Cov19. Sebab ok sigen suami saya semakin menu run hingga per lu pakai ban tuan ok sigen,” katanya.

Pelakon drama siri The Maid itu berkongsi mengenai perkara itu menerusi laman Instagram miliknya.

Sebelum ini, Eina memaklumkan dia, suami dan dua lagi pembantu rumahnya disa hkan posi tif Cov19 pada Selasa.

Manakala dua cahaya mata kembar iaitu Arianna Aubrey dan Karl Kareef yang kini berusia lima tahun tidak dijang kiti vi rus berke naan.

eina 2

Eina dan suami disa hkan posi tif Cov19 pada Selasa.

Dalam pada itu, Eina juga berharap suaminya akan kembali si hat dan pu lang ke rumah mereka.

“Jan ji pada saya balik rumah cepat ya sayang. Sayang, I tahu you ku at. You kena cepat si hat dan to long kembali kepada saya dan AubreyKarl.

“Saya sayang awak sangat. Kami tunggu di rumah,” tulis Eina.

Untuk re kod, Eina mendi rikan rumah tangga dengan Kaiser pada 31 Ogos 2014.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!