Connect with us

#K.DUNIA

|Video|Terima kasih Ustaz Ebit Terima Kasih Malaysia,Penghorma tan Pales tin Kepada Kita Sungguh Menya yat Hati,Kibarkan Bendera Kebang gaan Kita Di Ta nah Pales tin

Published

on

|Video|Terima kasih Ustaz Ebit Terima Kasih Malaysia,Penghorma tan Pales tin Kepada Kita Sungguh Menya yat Hati,Kibarkan Bendera Kebang gaan Kita Di Ta nah Pales tin

Umum telah mengetahui bahawa Malaysia merupakan sa lah satu negara yang paling ke rap membantu negara Pales tin.

Rakyat Malaysia yang terkenal dengan sif at mu rah ha ti telah banyak membantu ramai rakyat Pales tin yang terke san aki bat pepe rangan di tanah air sendiri.

Kerana hubun gan kerja sama serta sebagai tan da terima kasih daripada rakyat Pales tin, bumi Pales tin pada hari ini telah diban jiri dengan kiba ran Jalur Gemilang yang menghiasi jalan-jalan di Pales tin.

Difahamkan bahawa Jalur Gemilang juga dipasang sebagai tan da penghor matan sempena hari kemerdekaan Malaysia ke-64 yang disam but oleh seluruh rakyat Malaysia pada hari ini.

Dapat dilihat dalam video yang dikongsikan oleh pengguna Twitter bernama @numanmazlan bahawa terdapat pelbagai jenis saiz Jalur Gemilang yang megah berki bar dan menghi asi jalan-jalan di Pales tin.

Bendera Malaysia berki baran di Ga za sempena Hari Kemerdekaan.

Video yang dikongsikannya itu telah menjadi tu lar di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 50 ribu kali.

Sumber:apacerita

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!