Connect with us

#K.DUNIA

Wanita Tk Sengaja ‘Terbersa lin’ Seorang Diri Tan pa Ban tuan Dok tor Dan Nvrse,Sendi rian Di Bilik Persa linan,Alhamdulillah Bayi Selamat Dila hirkan

Published

on

Wanita Tk Sengaja ‘Terbersa lin’ Seorang Diri Tan pa Ban tuan Dok tor Dan Nvrse,Sendi rian Di Bilik Persa linan,Alhamdulillah Bayi Selamat Dila hirkan

Tu lar di media sosial berkenaan sa tu lua han seorang wanita yang terpak sa bersa lin seorang diri di katil hos pital.Perkongsian yang dibuat wanita bernama Noor Aziah itu mendapat perhatian ramai dan telah mendapat lipu tan berita.

Wanita bersa lin sendirian

Dalam lua hannya, dia yang disa hkan posi tif Cov19 telah dibawa ke bilik bersa lin untuk menunggu sebelum dijadualkan bersa lin secara pembe dahan.

Walau bagaimanapun, dia telah ‘terber salin’ sendiri tanpa ban tuan dok tor atau jururwat memandangkan diting galkan sendirian. Jeritan meminta bantuan juga tidak disedari oleh mereka sehinggalah dia menje rit kali tera khir seusai bayinya selamat dila hirkan.

Ki sah se dih wanita tersebut mendapat perhatian ramai dan ada juga dak waan yang stf kesi hatan tidak mengen dahkan keadaanya apabila wanita itu memaklumkan terdengar suara keta wa di luar bilik bersa lin.

JKNJ beri kenyataan

Namun begitu, menerusi kenyataan ras mi daripada Jaba tan Kesi hatan negeri Johor, pihak Hospital Sultan Ismail Johor Bahru menga kui kebenaran dak waan wanita tersebut.

Pi hak hos pital juga menjel askan bahawa advan Noor Aziah itu berasas. Walau bagaimanapun, pihak JKNJ memaklumkan proses bersa lin berlaku lebih awal dari jang kaan pi hak hos pital.

Namun, pihak HSI mena fikan suara keta wa yang dimaklumkan tetapi suara tersebut datang dari bilik bersal in berhampiran meman dangkan berlaku proses kelahiran secara vacvum.

Akhir kata dari pi hak mereka, JKNJ akan melakukan sia satan dengan lebih terpe rinci terhadap keja dian tersebut dan akan menambahba ikkan apa yang diperlukan.

JKNK BERI KENYATAAN RASMI

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!