Connect with us

#K.DUNIA

Sedih Yang Tak Terhinggakan,Remaja Diting gal Oleh Teman Wanita Meravng Menang is Kesedihan,’Member’ Dan Keluarga Cuba Ku atkan Semangat Dia

Published

on

Sedih Yang Tak Terhinggakan,Remaja Diting gal Oleh Teman Wanita Meravng Menang is Kesedihan,’Member’ Dan Keluarga Cuba Ku atkan Semangat Dia

Seorang lelaki sering dike nali dengan imej yang ga gah dan ken tal terutamanya bab-bab berka itan ha ti serta perasaan. Berbanding wanita yang cepat tera sa dan menan gis, lelaki biasanya suka memendam sahaja masa lah dilalui mereka tidak kira besar ataupun kecil.

Namun jangan ingat mereka ini seperti tiada hati dan perasaan langsung. Menerusi satu rakaman di TikTok, seorang pemuda dilihat menan gis tidak hent12. Lelaki berkenaan seperti sedang dilan da kese dihan yang te ruk sambil menga du tentang masa lah dilaluinya.

Meskipun tidak berapa jelas dengan suara yang cukup sebak, namun difahamkan pemuda tersebut se dih kerana mempunyai masalah dengan teman wanitanya. Jelasnya, gadis berkenaan kerap kali meminta untuk pu tuskan hubun gan percintaan antara mereka berdua. Dalam pada itu, seorang rakan kepada pemuda berkenaan pula dilihat setia memujuk daripada terus kece wa.

Menjengah ke ruangan komen, rata2 netizen turut bersimpati dengan na sib yang menimpa lelaki berkenaan. Malah bukan itu sahaja, ramai rupanya akui pernah mengalami situ asi sama ketika bercinta dahulu. Secara keseluruhannya. video berkenaan telah meraih lebih daripada 1 juta penonton.

Sumber:kisahsedih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!