Connect with us

#SEMASA

“Saya sang gup ga daikan nya wa demi anak2”,Kata2 Ibu Tung gal Yang Baru Tahu Akan Suaminya Adalah Pena gih,Tak Sang ka Seperti Itu Kelakuan Suami Bila Dise lidik Betul2

Published

on

“Saya sang gup ga daikan nya wa demi anak2”,Kata2 Ibu Tung gal Yang Baru Tahu Akan Suaminya Adalah Pena gih,Tak Sang ka Seperti Itu Kelakuan Suami Bila Dise lidik Betul2

Apabila telah melangkah masuk ke alam rumah tangga, setiap pasangan suami isteri pastinya mahu kekal bahagia sampai ke Jannah. Namun berbe za pula dengan nasib seorang ibu tung gal kepada 6 orang anak termasuk seorang OK U ini, apabila diuji gagal dalam 2 perkahwinan serta tiada sumber penda patan keluarga yang tetap.

Ibu Tunggal Rela 'Dibantai' Bekas Suami Biawak Hidup, Asalkan 6 Anak Selamat 2

Terdahulu, Puan Alina diuji 2 tahun digan tung tidak ber tali oleh suami pertamanya yang bekerja sebagai penga wal kesela matan. Rupa-rupanya, lelaki tersebut mengaba1kan keluarga serta langsung ti dak pulang ke rumah kerana senyap2 kahwin lagi satu. Sejak itu, ibu tung gal tersebut melakukan pelbagai pekerjaan de mi menya ra hidup dan anak-anak sebelum bertemu jodoh kali kedua pada 2019.

Ibu Tunggal Rela 'Dibantai' Bekas Suami Biawak Hidup, Asalkan 6 Anak Selamat 4

Namun hidup dilaluinya iba rat terlepas daripada mulut bu aya, masuk ke mulut hari mau pula. Perkahwinan tersebut cuma berta han 9 bulan saja lepas mengetahui be kas suami kedua sebenarnya seorang pena gih. Bukan setakat menjadi bia wak hidup di rumah, malah Puan Alina juga selalu dima ki serta ‘diban tai’ oleh pasangan sendiri. Disebabkan sikap agre sifnya, lelaki ‘dur jana’ tersebut telah dita han po lis sebelum mereka berpi sah.

Puan Alina menjelaskan kini terpak sa menang gung k0s tung gakan bil utiliti dan sewa rumah, manakala be kas suami pertama pula tidak pernah menghu lurkan sebarang naf kah. Meskipun hidup serba keku rangan, namun wanita 42 tahun berkenaan tetap bersyukur kerana anak-anak tetap bersamanya.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!