Connect with us

#CELEBRITI

“Kalau Takde Yang Penting Saya Tak Akan Pergi”,Fizz Fairuz Akan Te tap Geng gam ‘Peri laku’ De mi Jaga Isterinya Yang Gi at Ha mil

Published

on

“Kalau Takde Yang Penting Saya Tak Akan Pergi”,Fizz Fairuz Akan Te tap Geng gam ‘Peri laku’ De mi Jaga Isterinya Yang Gi at Ha mil

Pening katan k3s harian Cov19 buat pelakon Datuk Fizz Fairuz berasa terlalu curi ga atau para noid untuk keluar rumah melainkan jika terdapat uru san pen ting.

Menurut Fizz, 41, dia perlu lebih berhat12 tambahan pula apabila memikirkan keadaan isterinya iaitu Datin Almy Nadia yang kini sedang ha mil enam bulan.

Pemilik nama Fairuz Zainal Abidin ini berkata dia dan isterinya akan melakukan aktiviti yang berlainan setiap hari untuk memastikan anak-anak agar tidak b0san.

“Sejujurnya memang agak ta kut nak keluar rumah melainkan saya ada urusan penting sahaja. Sebab isteri pun tengah ha mil dan kami ada anak-anak kecil di rumah.

“Kalau keluar nak pergi mana-mana, saya akan ikut SOP dan balik rumah terus mandi. Vi rus ini benda yang kita tak nampak.

“Saya dan isteri akan pastikan kami buat aktiviti yang berlainan setiap hari supaya anak-anak pun tak bosan,” kata Datuk Fizz Fairuz.

Pada Jun lalu, Fizz berkongsi berita gembira mengenai isterinya sedang ha mil anak keempat mereka.

Dalam pada itu, pelakon drama Kamar Kamariah ini menyarankan masyarakat agar mengambil sunt ikan vak sin sebagai pelin dungan diri serta orang sekeliling.

Malah, Fizz juga akan turut serta dalam sebuah program vaksi nasi satu Malaysia yang akan dilakukan bersama Megaklinik Zahran.

“Selagi k3s tak betul2 turun, memang tak nak keluar rumah. Jadi, saya sarankan orang ramai ambillah vak sin.

FIZZ 1

“Dapatlah lin dungi diri dan orang sekeliling. Sekurang-kurangnya kita ada pelin dung diri. Saya akan bekerjasama dengan Megakli nik Zahran untuk program vaksi nasi.

“Program itu akan pusing satu Malaysia untuk sun tikan vak sin. Sekarang masih dalam proses mendapatkan kebenaran daripada kerajaan.

“Sebaik saja dapat kebe naran, saya sendiri akan turun padang untuk program tersebut. Saya harap negara boleh kembali seperti dahulu, kita semua rasa selamat,” ujarnya.

Fizz berkahwin dengan Almy Nadia pada 26 April 2014 dan pasangan ini sudah dikur niakan tiga orang cahaya mata perempuan Nur Afrina Arianna, 6, Nur Afrina Aurora, 5, Nur Afrina Ayra, 2.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!