Connect with us

#WOWFACT

Suami Tam pil Menje laskan Persa linan ISterinya,Rupanya Seorang Pelakon Yang BErha ti Mulia Tang gung K0s Bersa lin Isteri Aman Graseka

Published

on

Suami Tam pil Menje laskan Persa linan ISterinya,Rupanya Seorang Pelakon Yang BErha ti Mulia Tang gung K0s Bersa lin Isteri Aman Graseka

Diuj1 dengan kesem pitan hidup sebelum ini, tinda kan pelakon Aman Graseka membawa isterinya bersa lin di hos pital swa sta di Sungai Petani, Kedah, pada Rabu lalu mengun dang tan da tanya netizen.

Tam pil menje laskan per kara itu, isteri Aman, Nurul Amrina Zamri berkata k0s bersa linnya ditang gung oleh seorang pelakon wanita yang eng gan dide dahkan namanya.

“Pelakon yang menaja k0s kela hiran itu yang cadangkan saya mela hirkan bayi di hos pital berke naan. Kalau ikutkan saya dengan abang tak ki sah pun untuk bersa lin di hos pital kera jaan.

“Lagi pula sekarang k3s COV19 tinggi di Kedah, jadi kita cuba elak kan daripada terde dah kepada jang kitan. Saya ikut saja sebab ini permin taan pelakon tu, sebenarnya tak ada be za pun bersa lin di mana sekalipun kerana sak1tnya tetap sama,” katanya.

Ditanya siapanya pelakon tersebut, Amrina berkata sehingga kini suaminya tidak mende dahkan mengenai iden titi aktres berke naan.

“Semua hl abang yang uruskan, sejujurnya saya pun tk tahu siapa pelakon yang ba yarkan k0s bersa lin itu.

“Abang kun ci mu lut tentang hal ini, mungkin dia takut jika saya tahu mungkin saya terle pas cakap dekat orang lain, saya tanya banyak kali pun dia tak ma hu. Semoga indiv idu itu dimu rahkan re zeki,” katanya.

Terdahulu, ada netizen memperso alkan tinda kan Aman membawa isterinya bersa lin di hos pital swas ta kerana tidak selari dengan kenyataan pelakon itu yang sebelum ini kesem pitan hi dup aki bat Cov19.

Akh1r sekali,Isteri Aman selamat mela hirkan cahaya mata kedua meru pakan bayi lelaki secara nor mal pada 3.45 petang pada Rabu lalu.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!