Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|Warga Emas Berge lut Dengan Teka nan Emo si Yang Me lampau,Buat Perkara Dilvar Kotak,Bersiar-siar Di Atap Hos pital

Published

on

|VIDEO|Warga Emas Berge lut Dengan Teka nan Emo si Yang Me lampau,Buat Perkara Dilvar Kotak,Bersiar-siar Di Atap Hos pital

Bukan sahaja ta hap kesi hatan semakin mero sot, malahan pesa lit Cov19 juga kadang kala boleh berge lut dengan teka nan emo si yang melam pau. Mana tidaknya, rata2 kehi langan pekerjaan serta terpak sa mera tapi pemer gian ahli keluarga disebabkan wa bak pan demik berkenaan. Apabila ps1kol0gi mula tergang gu, maka mereka cend erung bertin dak di lu ar kawa lan per sis keja dian terbaru ini.

Menerusi satu perkongsian di TikTok, seorang individu di sebuah pu sat peru batan telah menim bulkan keri sauan kepada para petu gas kesiha tan. Lelaki yang kelihatan seperti sudah berumur itu telah pun mela rikan di ri dari bilik rawa tan sebelum berl3gar2 di atas bumbung aras 4 bangunan berkenaan.

Beberapa orang nur se yang menye dari keja dian tersebut kelihat gela bah sambil cuba memanggil pak cik berkenaan namun tak dien dahkan. Dalam pada itu, mereka juga pan tas menelefon ban tuan sebelum ter jadi perkara2 yang ti dak diingini.

Rata2 netizen turut sama ri sau dengan keja dian berkenaan. Bukan itu sahaja, ramai juga yang dilihat bertanya tentang perkembangan terkini pat1ent tersebut. Namun mereka sama sekali tidak menya lahkan kerana faham akan keadaan emo si individu itu.

Video

Sumber:mstar dan Tiktok 1530

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!