Connect with us

#WOWFACT

|VIDEO|Yang Ini ‘Spec1al’,P0cong Datang Vaksi nasi Dengan Melompat2 Di Tempat PPV,Dok tor Pun Terbahak-bahak Ketawa Sampai Tak Ingat ‘Nama Sendiri’

Published

on

|VIDEO|Yang Ini ‘Spec1al’,P0cong Datang Vaksi nasi Dengan Melompat2 Di Tempat PPV,Dok tor Pun Terbahak-bahak Ketawa Sampai Tak Ingat ‘Nama Sendiri’

Pelbagai kare nah rakyat Malaysia dapat dilihat menerusi media sosial ketika mereka ingin mengambil sun tikan vak sin di Pu sat Pemberian Vaksi nasi (PPV).

Kebanyakkan mereka membuat kon ten tersebut sebagai satu bentuk hibu ran terutamanya kepada frontl1ner dan sukare lawan yang memban tu memudahkan uru san sun tikan vak sin.

Datang PPV berkain ka fan

Semalam, video yang dimuat naik oleh seorang sukare lawan di aplikasi TikTok dikenali sebagai @jarimaniiss telah tu lar apabila merakam keha diran ‘po cong’ di PPV.

Buat lu bang di lengan

Pastinya ia menjadi perha tian ramai dan mereka semua ter hibur melihat individu berkenaan lengkap memakai kain seperti kain ka fan sambil mel0mpat2 menuju ke tempat vaksi nasi.

Na mun begitu, ramai yang tertanya-tanya bagaimana frontl1ner mahu memberikan sun tikan vak sin kepada ‘p0cong’ tersebut memandangkan dia lengkap membung kus diri dengan kain berwar na pu tih.

Menurut @jarimaniiss, individu berkenaan sudah s1ap2 membuat lu bang di bahagian atas lengannya dan memudahkan sunti kan vak sin diberikan. Apa yang lucu, frontl1ner yang bertugas terke jut sehingga terlu pa akan nama sendiri.

P0cong pun dah lengkap dua d0s

Tambah pengguna TikTok berkenaan, ‘poc0ng’ terba bit telah meleng kapkan dua d0s vak sin dan mengucapkan tahniah diatas tanggvngja wab yang dijalankan sebagai rakyat Malaysia.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!