Connect with us

#SEMASA

|Video|Iqbal Dah Bersedia Pinang Dato Seri Vida,Gunakan Tradisi Melayu Untuk Jumpa Keluarga,Kalau Dah Jodoh Apa Sa lahnya

Published

on

|Video|Iqbal Dah Bersedia Pinang Dato Seri Vida,Gunakan Tradisi Melayu Untuk Jumpa Keluarga,Kalau Dah Jodoh Apa Sa lahnya

Kini bersedia memasuki alm perkahwinan, be kas pemban tu peri badi (PA) kepada Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli merancang memi nang jutawan kos metik itu dalam masa terdekat.

Menu rut Iqbal, 27, dia ser1us mahu melangkah ke fa sa baharu kehidupan dan eng gan membu ang masa bermain cinta dengan be kas maji kannya itu.

“Saya dah fikir masak2…Saya tak mahu main2 dengan perasaan ini terl alu lama. Saya meran cang nak meri sik dan meminang dalam masa terdekat. Saya pun sudah menghu bungi kakaknya di kampung dan beritahu mengenai n1at ini.

“Cuma bila waktunya saya tak boleh nak bagi kerana Perin tah Kawa lan Perge rakan (PKP) menyu karkan keluarga untuk bertemu tapi kalau boleh minggu depan saya nak hantar romb0ngan.

“Saya dah cakap dengan Vida, dia faham maksud saya tapi dia minta ikut @dat sebab dia perempuan, jadi lebih elok kalau jumpa keluarganya dahulu… saya pun tak nak bu ang masa dah,” kata Iqbal.

Pasangan ini sepa tutnya berkahwin pada tahun 2018

Sebelum itu, menerusi Instagram Vida ada berkongsi rakaman panggilan video bersama Iqbal yang dilakukan baru-baru ini.

Menerusi rakaman tersebut, Iqbal menga kui terlalu merin dui Dato Seri Vida dan mahu meneruskan hubun gan mereka ke fa sa baharu.

Sementara itu, Iqbal yang juga merupakan usa hawan produk wangian berkata dia le ga apabila Vida dishkan oleh dok tor masih su bur dan boleh mendapatkan zuri at.

Dalam masa sama terde tik juga rasa kasi han kerana dia perlu mengan dung lagi di usia begini…
AHMAD IQBAL
BE KAS PA VIDA

“Dah dua kali DSV buat ujian kesu buran…Alhamdulillah dia boleh ha mil lagi. Itu satu beri ta yang baik untuk kami jika berkahwin, sekurang-kurangnya nanti kami boleh ti mang anak.

“Saya berkahwin sebab memang nak anak dan dia sendiri sang gup buat uj1an untuk memastikan dia masih boleh mengan dung, saya kira itu satu peng0rba nan besar untuk saya.

“Tapi dalam masa sama terde tik juga rasa kasi han kerana dia perlu mengan dung lagi di us1a begini. Namun dalam sesebuah perkahwinan semestinya soal zuri at juga penting,” ujarnya.

Dalam pada itu, Iqbal mena fikan dia dan Vida menjaja ki sah cinta ini sebagai gi mik untuk melariskan produk jualan mereka.

“Semua yang kami kongsi di media setakat ini benar cuma DSV biasalah, tidak boleh la ri daripada menjual produk.

Iqbal eng gan bu ang masa dan mahu terus mengahwini Vida

“Saya minta dia perla hankan sikit menjual tapi dia kata itu dah sebati dengannya.

“Tapi saya mahu orang ramai tahu, lua han pera saan saya ini adalah benar. Saya tak boleh nak sim pan pera saan yang dah lama terbu ku dalam ha ti ini,” ujar iqbal lagi.

Menerusi lap0ran mStar pada 28 Ogos lalu, Iqbal mende dahkan dia dengan Vida atau nama sebenar Hasmiza Othman, 49, hampir berkahwin pada tahun 2018.

Namun perancangan mereka itu ti dak kesampaian atas se bab2 tertentu.

Video

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!