Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|”Boleh Jumpa Tapi Situa sinya Lain”,Selepas Shuib Melawat Pusa ra Ar wah,Dia Hanya Duduk Sendirian Di Balkoni Rumah Mengenang Akan Ki sah Lama

Published

on

|VIDEO|”Boleh Jumpa Tapi Situa sinya Lain”,Selepas Shuib Melawat Pusa ra Ar wah,Dia Hanya Duduk Sendirian Di Balkoni Rumah Mengenang Akan Ki sah Lama

“Rindu seorang ayah”

Ucapan diatas ditulis oleh Shuib sebagai keterangan sebuah video yang dimuatnaik olehnya di laman sosialnya.

Berdasarkan video tersebut menerusi Instagram Storynya, Raissuddin dilihat sedang duduk bersen dirian di luar bal koni rumah Shuib.

Manakala, bapa kepada ar wah Siti Sarah sedang men dengar album pertama Siti Sarah, pada tahun 2002, yang membawa kenan gan tersendiri, apabila ia merupakan zaman kegemi langan anaknya itu.

Selain itu, kejayaan itu juga terhasil Raissuddin apabila menyertai pelbagai pertandingan dan seterusnya Siti Sarah mencipta nama dan meraih p0pulariti.

Terdahulu, arw@h Siti Sarah me.ning.gal dunia di Unit Ra.wa.tan Ra.pi (I.C.U), di Hos.pi.tal Canselor Tunku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia, pada jam 5.15 pagi.

Akh1r kata,Shuib pula ada memuat naik gambar dia sedang menziɑrahi ku.bur ar.wah Siti Sarah di Instagramnya, selepas gambar bapa mertuanya merɛnung ke luar jen dela itu tulɑr sebelum ini.

Video

Sumber:beritaawani

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!