Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|“Kalau lar1, diaorang ke jar”,Digang gu Lelaki Ps1ko Di Tempat Awam,Gadis Ta kut Lalu ‘memecvt’ Laju Lar1 Ke Tempat Sela mat

Published

on

|VIDEO|“Kalau lar1, diaorang ke jar”,Digang gu Lelaki Ps1ko Di Tempat Awam,Gadis Ta kut Lalu ‘memecvt’ Laju Lar1 Ke Tempat Sela mat

Sewaktu zaman persekolahan dahulu, pasti menjadi ‘mim pi nge ri’ bagi pela jar perempuan sekiranya berh adapan sekumpulan pelajar lelaki yang mele pak di kawasan tangga seko lah.

Namun bu kan sahaja di seko lah, situ asi ce mas tersebut turut terjadi di tempat awam yang dilakukan oleh individu ‘ps1ko’ sehingga mengun dang rasa ku rang se nang seorang remaja perempuan ini.

Seorang pengguna laman Twitter, @TIIIIIIIIMOTHY berkongsi semula satu video milik @nrkhaizatulll yang memaparkan gadis itu sedang mele pak bersama seorang rakan di sebuah taman rekreasi sebelum didatangi dua lelaki ti dak dike nali.

“Baju merah tu dah datang dengan anak dia kot kacav2 kitaorang sebelum per gi, pastu dia datang balik dengan kawan dia. Ta kut, sum pah,” tulis @nrkhaizatulll pada kapsyen video itu.

@nrkhaizatulll berkata, sa lah seorang lelaki terba bit mengang gu mereka dengan meminta nombor telefon dan alamat rumah selain ti dak mahu beredar dari lokasi berkenaan.

“Selamba duduk sebelah kawan i macam tu. mengge letar member. Akhirnya kawan i kasi nom bor telefon teman lelaki dia. Barulah diaorang gerak dari situ,” katanya.

Malah ketika mahu pulang ke rumah, dia dan rakannya terus die kori individu tersebut dan terpak sa bersem bunyi sebelum ‘meme cut’ motosikal ditung gang mereka keluar ke jalan utama.

Ada lagi ya golongan macam ni, memang mena kutkan. Banyak betul masa menggang gu orang. Hat12 terutama anak gadis kat luar sana tu.

Video

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!