Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|Sangat Menyayat Hat1 Tapi Tetap Tersenyum,Kumpul Duit Untuk Bertunang Nanti,Wanita Ambil Tinda kan Untuk Bertunang Dengan Orang Lain

Published

on

|VIDEO|Sangat Menya yat Hat1 Tapi Tetap Tersenyum,Kumpul Duit Untuk Bertu nang Nanti,Wanita Ambil Tinda kan Untuk Bertu nang Dengan Orang Lain

Ti dak mudah bagi seseorang individu berjau han daripada orang tersayang de mi memi kul tu gas dalam mencari rezeki, apatah lagi perlu melalui pelbagai uj1an dalam tempoh bertu nang.

Itu terjadi kepada seorang pemuda, Amal Fudhail yang re da apabila mengetahui tvnangnya mengambil kepu tusan untuk berkahwin dengan lelaki lain ketika dia si buk bekerja sebagai ‘sur veyor’ di Pela buhan Pulau Pinang.

Walaupun terpak sa berdepan du gaan tersebut, pemuda yang berasal dari Kuala Terengganu itu dilihat cuba untuk berte nang melalui perkongsian video di platform TikTok yang dirakam oleh rakan sekerjanya, @_doreyzz.

“Kawan dapat tau tunang dah nak kahwin dengan orang lain,” tulis @_doreyzz pada ruangan kapsyen video berkenaan.

Menerusi muat naik video berbeza, pemilik akaun TikTok terba bit turut merakam sambil meni tipkan seman gat kepada Amal yang tetap mempamerkan senyuman meskipun berse dih dengan apa yang berlaku.

Video meraih 322,800 tontonan itu mengun dang hampir 1,000 komen warganet yang rata2 turut berse dih dan bersim pati dengan nasib pemuda terba bit selepas disa kiti oleh insan tersayang.

Malah, ada juga warganet meminta Amal terus bersa bar dan percaya dengan keten tuan Allah SWT selain mend0akan dia supaya dipertemukan dengan jodoh yang lebih baik.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!