Connect with us

#SEMASA

Ingatkan Penghantar Makanan Rupanya 3 Orang Peny@mun Yang Berusia Baru 19 Tahun,Tk Sangka Ada ‘Delivery’ P3nyamvn

Published

on

Ingatkan Penghantar Makanan Rupanya 3 Orang Peny@mun Yang Berusia Baru 19 Tahun,Tk Sangka Ada ‘Delivery’ P3nyamvn

Kini ser vis ‘sup rise delivery‘ sudah tidak as1ng lagi, malah ramai sekali yang menggunakannya untuk menggembirakan ha ti insan tersayang. Lebih-lebih lagi jika terpi sah ja uh di negeri yang berbeza. Namun, seorang peniaga yang menawarkan khid mat ini malah bertemu dengan ‘pelang gan da ri nera ka’.

Menerusi satu perkongsian daripada Ajib Saim, waktu itu dia telah menerima satu panggilan daripada isterinya yang bernama Lily Sahanie Shadan. Walau bagaimanapun, tia da keden garan sebarang sua ra atau sahu tan apabila diang kat. Namun t1ba2 dia mendengar jeri tan serta tan gisan daripada wanita itu seperti sedang berge lut.

Nasib Lily agak baik waktu itu kerana turut ditemani oleh anak saudaranya. Setibanya lelaki itu disana, isterinya sudah pun berada dalam jag aan po lis manakala 2 orang gadis berusia 19 tahun berjaya diber kas. Setelah dibawa ke pu sat peru batan, wanita tersebut ti dak menga lami kecede raan namun sedi kit travma.

Dalam keja dian kira2 jam 2 petang tersebut, Lily telah ke sebuah flat di Johor untuk menghantar pesanan yang dipesan sus pek. Akan tetapi, dia sama sekali tidak menyang ka rupa-rupanya itu adalah mo dus ope randi mereka untuk menya mun.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!