Connect with us

#SEMASA

Masuk2 ‘Live’ Hi na Penjual ‘Bundle’ Baju,Lelaki Dike cam Dengan Perbuatan Kej1nya,Yang Lain Pula Cla1m Sebagai Sebuah Strategi Marketing

Published

on

Masuk2 ‘Live’ Hi na Penjual ‘Bundle’ Baju,Lelaki Dike cam Dengan Perbuatan Kej1nya,Yang Lain Pula Cla1m Sebagai Sebuah Strategi Marketing

Setiap orang mempunyai jalan tersendiri untuk mencari pendapatan. Selagi tdak mengganggv periuk nasi orang lain  dan apa yang dikerjakan halal , rasanya bukan satu keslahan untuk dilakukan.

Namun begitu, berbeza dengan seorang lelaki apabila menjadi mang sa hi naan seorang individu tidak dikenali sewaktu membuat live di aplikasi TikTok untuk menjual pakaian bundle.

Hi na orang berniaga

Menerusi satu perkongsian yang diperoleh dari akaun Facebook Jihair bin Adey, seorang pemuda terpak sa melayani perangai individu tak dikenali yang secara tiba2 masuk ke live TikTok dan sengaja menghi na barang bundle yang dijual.

Dah tk suka tapi nak tengok live orang

Pelbagai kata ca cian di terima sepanjang beberapa minit ketika live TikTok tersebut sehingga pemuda yang menjual bundle itu hanya mampu berterima kasih dihi na dengan ditonton ribuan orang.

Perkongsian tersebut telah mendapat perha tian ramai dan rata2 mereka menge cam tin dakan bia dap lelaki yang masuk ke dalam live TikTok tersebut.

Nampak macam berlakon pun ada

Walau bagaimanapun, ada yang merasakan tin dakan tersebut sebagai satu ‘marketing’ untuk jualan bundle kerana seperti satu lakonan lebih-lebih lagi suara yang berada di luar live TikTok itu.

Sumber:ohmyemedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!