Connect with us

#SEMASA

Pasangan ‘Instafamous Sweet’ Dihantar Si hir Ha sad Deng ki,Malam Semalam Baru Tahu Yang Isteri Kena Semua Ni,Sebelum Ini Isteri Dah Telain Watak

Published

on

Pasangan ‘Instafamous Sweet’ Dihantar Si hir Ha sad Deng ki,Malam Semalam Baru Tahu Yang Isteri Kena Semua Ni,Sebelum Ini Isteri Dah Telain Watak

Siapa saja tk kenal dengan pasangan instafamous Hafiz Mahamad dan juga Syafiqah Aina yang sering berkongsi moment sweet mereka di sosial media. Malah sejak belum berkahwin lagi, usahawan itu memang suka membuat kejutan2 istimewa kepada wanita berkenaan.

Namun terbaru, pasangan suami isteri berkenaan telah pun diu ji apabila ada individu yang menghantar si hir disebabkan ha sad deng ki. Perkara tersebut telah pun dimaklumkan sendiri Hafiz melalui satu hantaran Instagram story yang memaparkan Aina dalam tangisan sedang terima rawa tan.

Menangis Berubat Sihir Hasad Dengki, Hafiz Mahamad Warning Usah Sentuh Isteri 2

Bagi menjelaskan keadaan sebenar, instafamous berkenaan ada berkongsi melalui satu sesi live. Dipercayai il mu hi tam tersebut dihantar kepada isterinya untuk mele mahkan Hafiz. Perubahan pada wanita itu dilihat jelas apabila rutin harian Aina melayan suaminya kelihatan seperti terpak sa dan juga air muka bertukar ‘pa nas’.

Namun akhirnya dia merasa lega apabila dapat merasakan Aina sudah kembali kepada perwatakannya yang asal selepas rawa tan tersebut. Disebabkan merasa bersa lah, Hafiz kemudian bawa isterinya keluar untuk meluangkan masa bersama seperti yang sering dilakukannya dahulu.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!