Connect with us

#K.DUNIA

|VIDEO|Anak Lapan Thn Menemui Ajl Ditar1k Bua ya,Ibu Sangat Terkulai Dan Meravng Di Tepi Pantai,Salam Tak ziah

Published

on

|VIDEO|Anak Lapan Thn Menemui Ajl Ditar1k Bua ya,Ibu Sangat Terkulai Dan Meravng Di Tepi Pantai,Salam Tak ziah

Niat seorang kanak-kanak lelaki berusia 8 tahun yang pergi berenang di sebuah persisiran pantai bersama ibu dan ayahnya akhirnya bertukar menjadi detik mena kutkan. Siapa sang ka aktiviti santai ini telah mengor bankan si kecil berkenaan yang dipercayai menjadi sasaran 2 ekor bu aya.

Menerusi portal News Detik, si ayah yang sudah selesai menyelam mula pe lik apabila anaknya seakan menghi lang daripada pandangan. Malang sekali, tiada kelibat badan yang timbul meskipun pada awalnya dia telah menggunakan kenderaan air jenis speed boat milik penduduk setempat untuk mengejar hai wan li ar yang difahamkan berkepanjangan 3 dan 4 meter.

Sangat menyayat hati, akhirnya kanak-kanak berkenaan ditemui bersebelahan dengan sa lah seekor bu aya. Pak ciknya terus terjun untuk membawa naik lalu berge gas ke pu sat rawa tan berhampiran ekoran kecede raan te ruk yang dialami pada bahagian pa ha serta pung gung. Namun semuanya terlam bat kerana anak kecil berkenaan tidak dapat disela matkan.

Dalam pada itu, detik plu berkenaan juga sempat tu la r di media sosial TikTok. Kedengaran wanita berbaju putih yang difahamkan ibu budak berkenaan meravng2 kese dihan menge nangkan peris tiwa tra gis itu.

Video

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!