Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|Alieff irfan Ke sal Netizen Soal Tentang ‘Cahayamata’,Kita Boleh membuat ‘plan’ Tapi Allah Yang Tentukan Segalanya

Published

on

|VIDEO|Alieff irfan Ke sal Netizen Soal Tentang ‘Cahayamata’,Kita Boleh membuat ‘plan’ Tapi Allah Yang Tentukan Segalanya

Youtuber terkenal Alieff Irfan aku i1isterinya Nurul Nabilah Aliah Hazman atau mesra disapa Bella sedikit terke san apabila ditanya netizen men genai anak.

Ujar Alieff atau nama sebenar Muhammad Aliff Ifran Aziki, 24, isterinya yang menghi dap anx1ety berasa tergang gu dan bim bang keter laluan jika diajukan soalan tentang cahaya mata.

“Fasal anak, ti pulah kalau kami cakap kami tak cuba… kita nak plan bila-bila tu memang tak ada, buat masa sekarang memang tak ada rezeki.

“Banyak soalan tentang anak, bagi saya memang tk ada masa lah tapi macam Bella dia ada anx1ety (kegel1sahan melam pau), depr3ss1on… benda itu sedikit sebanyak mengang gu.

Dalam pada itu, Alieff menasi hatkan kepada netizen untuk berfikir dahulu sebelum melem parkan sebarang ko men atau kri tikan terutamanya berkai tan perkara sen sitif.

“Bella ada dapat DM bukan setakat bertanya tapi ada yang bercakap ka sar seperti ‘kau ni tak ada anak’. Kalau sesiapa nak berkata-kata berfikir dahulu.

”Benda ini bukan kami yang minta, Allah yang bagi… kita boleh merancang tapi Allah yang tentukan, jan gan pandai2 menen tukan tak dir dan na sib orang.”

Alieff dan Bella selamat disatukan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz pada 14 Februari 2020 di kediaman pengantin perempuan di Segamat, Johor.

Sumber:mstar 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!