Connect with us

#SEMASA

Pernah Menvmbvk Pintu Masjid,Pemuda Mening gal Kerana Pend arahan Di Tangan Yang Sangat Se rius

Published

on

Pernah Menvmbvk Pintu Masjid,Pemuda Mening gal Kerana Pend arahan Di Tangan Yang Sangat Se rius

Seorang lelaki ditemui mening gal du nia di rumah sewanya di Taman Scientex, Pasir Gudang pada Ahad lalu dengan kecede raan di pergelangan tangan serta kaki kanannya.

Tum buk pintu kaca masjid sehari sebelum mening gal

Menerusi lap0ran dari Harian Metro, Ke tua Po lis Dae rah Seri Alam Superin tendan Mohd Sohaimi Ishak memaklumkan yang kecede raan diala minya adalah su sulan daripada tinda kan lelaki berusia 28 tahun itu yang mengamuk dan menum buk pintu kaca Masjid Taman Scientex pada waktu 1syak sehari sebelum ditemui mening gal du nia.

“Dia bertin dak menum buk pintu cermin hadapan masjid itu hingga pe cah, menyebabkan tangannya berlu muran da rah. Di lantai masjid terdapat ke san tompo kan da rah.

“Semakan kamera litar tertutup (CCTV) mendapati lelaki itu menum buk sebanyak dua kali pintu cermin itu sehingga pe cah,” katanya.

Tambah sumber lagi, daripada siasatan awal, kakak kepada pemuda itu memaklumkan yang adiknya menga lami teka nan memandangkan sudah 6 bulan tidak dapat mela wat keluarga di Kuala Berang Terengganu.

Pi hak po lis telah menerima makluman berkenaan lelaki yang bertugas sebagai juru tera kim1a itu kira-kira jam 7.35 pagi Ahad dan ma yatnya telah dibawa ke Hos pital Sultan Ismail untuk be dah sia sat.

“Hasil be dah sia sat mendapati sebab kema tian adalah lu ka pa rah di perge langan tangan kanan salu ran da rah al teri, dan vrat tendon terpu tus aki bat tumbu kan pintu cermin ka ca. K3s diklasifikasi sebagai k3s ma ti menge jut,” jelas Mohd Suhaimi.

Akhir sekali.walau macamana pun keadaan kita,kita tetap kena berta han dengan apa yang berlaku,Insyaallah akan datang situ asi akan kembali pu lih.

Sumber:Bernama

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!