Connect with us

#SEMASA

|VIDEO|Ge ram Pada Anak,Bapa Tam par Pipi Comel Sehingga Tersvngkvr- SM

Published

on

|VIDEO|Ge ram Pada Anak,Bapa Tam par Pipi Comel Sehingga Tersvngkvr- SM

Ge ram melihat seorang anak kecil dipu kul oleh bapanya di tempat awam.Perkara  ini bukan sahaja menja tuhkan maru ah adik tersebut, tetapi juga boleh disi fatkn sebagai pende raan.

Bapa pu kul anak depan orang

Menerusi satu perkongsian yang tu lar di Twitter, seorang pengguna dikenali sebagai @admqrie telah memuat naik kembali satu posting yag diperoleh di akaun TikTok berkenaan seorang lelaki memberi ama ran kepada seorang bapa apabila dia memu kul anaknya sendiri.

Walaupun begitu, apa yang membuatkan netizen berasa se bak dalam ger am adalah tinda kan sp0ntan kanak-kanak berkenaan yang tetap memperta hankan bapanya dari dika sari oleh individu yang merakam video tersebut.

Dia yang telah dipu kul oleh bapanya sen diri mengha lang tu buh lelaki itu dari terus dika sari perakam video.

Se bak tengok adik tuu

Sus ulan daripada tu larnya video berkenaan, ramai yang telah mening galkan ko men dengan menge cam tinda kan bapa kanak-kanak terba bit yang jelas melakukan pende raan kepada anaknya.

Mereka juga tu rut bera sa se dih melihat kegi gihan kanak-kanak perempuan itu dalam memperta hankan bapanya yang sudahpun terja tuh dika sari individu yang ge ram dengan tinda kan b1adapnya.

VIDEO

Akh1r kata,kita sepatutnya memberi nas1hat kepada anak yang masih kecil,bu kan terus memberi ‘pvkvlan’ yang tidak penting itu.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!