Connect with us

#CELEBRITI

“Se litkan nama anak kami di d0a kamu,manatahu allah angkat doa dan mak bulkan” – Shahrul Shiro Dan Isteri Minta D0a Orang Ramai

Published

on

“Se litkan nama anak kami di d0a kamu,manatahu allah angkat doa dan mak bulkan” – Shahrul Shiro Dan Isteri Minta D0a Orang Ramai

Prestas1 kesi hatan anak kepada pelawak Shahrol Shiro iaitu Ismail Rifqi semakin membim bangkan apabila dok tor memaklumkan bu ah ping gang bayi berusia lapan bulan itu menga lami masa lah dan sudah berada di ta hap kro nik.

Isteri Shahrol iaitu Nor Farhanah Syamimi atau lebih mesra disapa Anna berkata anak kedua mereka itu memerlukan rawa tan sege ra selepas kedua-dua bu ah ping gangnya ro sak dan membeng kak.

Alhamdullilah, Hero Lagi,” Shahrol Shiro Timang Anak Kedua. Isteri Selamat  Lahirkan Anak Lelaki Jumaat Lalu - Pa&Ma

“Pada Isnin lalu, hasil uj1an dan pemerik saan pakar mendapati bu ah ping gang Ismail be lah ka nan sudah tia da, manakala bu ah ping gang Ismail sebe lah kiri pula sudah beng kak.

“Kata dok tor Ismail perlu mendapatkan rawa tan sece pat mungkin memandangkan dia hanya ada satu bu ah ping gang dan bu ah ping gang yang ada pun beng kak.

“Memang terke jut dan sedih apabila mendapat kepu tusan itu. Lu luh ha ti bila dapat tahu bu ah ping gang Ismail menga lami kero sakan dan sudah te ruk,” katanya shahrol shiro lagi.

Shahrol dan anak bersama dua anak mereka.

Sementara itu, Anna berkata dia mula menge san sesuatu yang ti dak kena dengan ta hap kesi hatan anaknya apabila Ismail sering de mam dan terdapat sesuatu yang ti dak nor mal pada a1r ken cing.

Berasa bim bang kea daan menjadi lebih te ruk, Anna dan suami mengambil kepu tusan melakukan pemerik saan lanjut di hos pital.

“Dia selalu de mam on0ff… kalau tengok secara fizi kal dia nampak macam si hat sahaja tapi nalu ri ibu kita rasa macam ada yang tak kena.

“Apabila tengok dia asyik tk si hat, kami bawa dia bert emu pa kar dan buat pemerik saan lebih menye luruh.

Anna dan Shahrol mo hon d0a orang ramai.

shahrol shiro 3

“Mo hon jasa baik dari kalian untuk mend0akan kesi hatan anak Anna. D0akan semoga Ismail cepat si hat dan dipermudahkan segala urusan kami.

“Mana tahu atas sebab d0a kalian Allah angkat dan mak bulkan untuk anak Anna.

“Se litkan nama anak Anna dalam setiap so lat dan do a kalian… semoga Allah ba las semua jasa baik kalian,” ujarnya.

Akh1r kata,Shahrol dan Anna berkahwin pada 18 Mac 2016. Selain Ismail, pasangan ini dikur niakan anak sulung lelaki bernama Iskandar Rizqi berusia empat tahun.Shahrol juga mempunyai seorang anak lelaki, Muhd Adam hasil perkahwinan terdahulu.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!