Connect with us

#SEMASA

Atas D0a Kita Semua,Suami Eina Azman Sudah Pu lih Dari Cov19,Alhamdulillah

Published

on

Atas D0a Kita Semua,Suami Eina Azman Sudah Pu lih Dari Cov19,Alhamdulillah

Pemilik nama Ainur Syakina Azman, 26, berkata, suaminya kini sudah sela mat kembali ke rumah mereka pada Khamis dan berada dalam keadaan si hat.

Selepas mengha rungi 12 hari penuh deba ran, akh1rnya aktres Datin Eina Azman bersyukur suami Datuk Kaiser Gurmeet sem buh sepenuhnya daripada jang kitan Cov19.

Eina berkongsi perkara itu di Instagram pada Khamis

“Syukur Alhamdullilah selepas 12 hari yang cukup mendebarkan buat diri saya dan keluarga bila memikirkan keadaan suami saya yang kena Cov ta hap 4 dan parv2 pun dah mere bak 30 peratus.

“Dengan ok sigen yang tu run naik dan dok tor pun ada cakap kalau dalam masa dua hingga tiga hari ok sigen tak ok suami kena masuk 1CU.

“Kalau boleh saya memang tak nak suami saya dima sukkan ke 1CU. Ya Allah saya tk tahu nak cakap macam mana pera saan ketika itu.

“Hanya Allah saja yang tahu perasaan saya yang tak senang duduk. Memikirkan apa patut saya buat. Saya dah cuba ikh tiar macam-macam cara untuk cuba sem buhkan suami saya,” katanya.

Pada 31 Ogos lalu, Eina memak lumkan dia, suami dan dua pembantu rumah dijang kiti vi rus Cov19.

Manakala, dua cahaya mata kembar iaitu Arianna Aubrey dan Karl Kareef yang kini berusia lima tahun tidak dijang kiti vi rus berkenaan.

Keesokan harinya, keadaan suaminya semakin bu ruk dan dimasukkan ke sebuah pu sat peru batan di Kuala Lumpur selepas paras ok sigen menu run.

Dalam pada itu, pelakon drama The Maid ini mengucapkan terima kasih kepada keluarga, rakan-rakan serta pengikutnya di laman sosial atas doa yang tidak hen ti.

eina 2

“Disini saya ingin u capkan terima kasih banyak-banyak kepada keluarga, kawan-kawan dan semua pengikut saya yang tak hent12 mend0akan dan bagi saya macam-macam barang dan tips untuk cuba sem buhkan suami saya.

“Saya tk mampu nak ba las semua WhatsApp dan DM. Saya hanya mampu uc apkan terima kasih sekali lagi atas segala d0a2 yang baik untuk diri saya suami serta bib1k2.

“Sekarang ini suami saya pulang ke rumah mungkin juga dari d0a2 anda semua yang Allah mak bulkan. Syukur Alhamdullilah amin,” ujarnya.

Akh1r kata,kehendak Allah itu pasti ada,kita hanya kena terus redha dengan apa yang berla ku.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!