Connect with us

#SEMASA

“selalu kalau dipanggil ibu tersenyum keluar,tapi kali ini ibu keluar ‘tutvpma ta'”, Anak Keh1langan Ibu,Panggilan Tk Dijawab

Published

on

“selalu kalau dipanggil ibu tersenyum keluar,tapi kali ini ibu keluar ‘tutvpma ta'”, Anak Keh1langan Ibu,Panggilan Tk Dijawab

Fikir akan Kebi.mbangan seorang anak terha dap keadaan ibunya selepas panggilan telefonnya tldak berba Ias berakhlr tragedl apabila wanita itu ditemukan mninggaI dunia di rumahnya di Taman Jaya Diri, di sini, hari ini.

Dalam kejaadian jam 4.30 petang itu, Jumiah Suradi, 65, yang tinggaI seorang diri ditemukan mninggaI dunia seIepas bomba meme.cahkan pintu.

Ke tua Ba Iai Bom ba dan Penye Iamat (BBP) Iintas, Agustavia Joe Guasi berkata, pi haknya menerima panggilan pada jam 4.37 petang un tuk menjaIankan 0pe rasi meme.cah pintu masuk.

Katanya, sebaik dibuka, mngsa ditemukan tl dak s.edarkan diri sebelum d1sahkan mninggaI du nia oleh pasu kan paramedlk.

“Difahamkan, anak mngsa cuba menghubunginya sejak semalam tetapi ggal dan sebeIum itu mngsa ada menga.du saklt dan ssak nfas.

“Anak mngsa minta pert0Iongan daripada jiran untuk melihat keadaan ibunya na mun menda pati pintu terku.nci serta tlada jwapan dari mngsa,” katanya ketika dihu bungi, hari ini.

Agustavia berkata, myat dise rahkan kepada po Iis untuk tlndakan selanjutnya.

Sementara itu, di kawasan perumahan sama, seorang lelaki berusia 80 tahun terpksa diba.ntu dengan bntuan pernfasan kecema.san.

Agustavia berkata, mngsa didapati tldak se.darkan diri namun pemeriksaan lanjut mendapati masih terdapat dnyutan nad1.

Akhir kata,pi hak KKM kemudiannya berusaha menyeIa matkan mngsa sebelum dihantar ke Hspital Queen Elizabeth I (HQEI) untuk mendapatkan rwatan Ianjut.Salam tkziah, semoga keluarganya tbah. al fatihah.

Sumber:hm

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!