Connect with us

#SEMASA

|Video|”Kenapa Jadi Begini Ayah??” – Sungguh Meng3san J1wa Anak Dan Ayahnya Atas Pemer gian Ibu Tersayang,Al-Fatihah

Published

on

|Video|”Kenapa Jadi Begini Ayah??” – Sungguh Meng3san J1wa Anak Dan Ayahnya Atas Pemer gian Ibu Tersayang,Al-Fatihah

Si suami tidak dapat menahan sebak sehingga hampir rebah di hadapan rumah,dahulunya rakaman seorang lelaki bersama anaknya menan gisi pemer gian isteri di TikTok tu lar. Allahyar hamah difahamkan kembali ke rahma tullah selepas dijang kiti Cov19.

Walau bagaimanapun terbaru, lelaki tersebut pula yang dijem put |lahi. Berita itu dimak lumkan sendiri oleh anak saudara Allahy arham yang tu rut sama terke jut dengan pemer gian berkenaan. Jelasnya, bapa saudaranya itu yang mempunyai masa lah jan tung ditemui re bah dalam bilik air.

Pasangan suami isteri berkenaan telah tinggalkan 5 orang anak lelaki yang berusia 7 hingga 23 tahun. Menerusi rakaman perbualan bersama anak sulung, jelas keden garan suaranya yang cukup se bak untuk menerima uj1an berkenaan. Lebih menye dihkan lagi, yang paling bongsu pula belum mengerti tentang pemer gian ibu bapa mereka.

Netizen turut sama terke jut dengan berita tersebut. Mana tidaknya, baru sahaja beberapa hari lepas tu lar rakamannya mera tapi kehi langan isteri. Dalam pada itu, ramai berkesempatan mengucapkan tak ziah di atas pemer gian tersebut.

Jaga kesi hatan , jaga insan tersayang.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!