Connect with us

#CELEBRITI

“saya nak berubah secara perla han,pasti saya akan terus beristi qamah,D0akan saya” – Isteri Tajul Kini Hiaskan Diri Dengan Bertudung

Published

on

“saya nak berubah secara perla han,pasti saya akan terus beristi qamah,D0akan saya” – Isteri Tajul Kini Hiaskan Diri Dengan Bertudung

Keadaan terbaharu isteri kepada penyanyi Tajul Ariff iaitu Nurul Shamieza Eddie yang kini bertudung menarik perha tian netizen di la man sosi al.

Biarpun menerima banyak puj1an dan soko ngan, namun wanita berusia 25 tahun ini juga ti dak terle pas daripada keca man daripada netizen.

“Mula-mula rasa k ekok, tapi lama2 Alhamdulillah… tk pernah rasa perasaan te nang macam ini. Akh1rnya Ica dah dapat apa yang Ica cari selama ini.

“Ramai yang bagi semangat dan ada juga yang bagi keca man2yang hebat. Tak apa, Ica anggap saja uj1an nak berubah jadi lebih baik,” katanya.

Nurul Shamieza turut berkongsi foto dia memakai baju kurung dan berhijab di laman Instagram.

Rata2 netizen juga memu ji Nurul Shamieza yang kelihatan lebih cantik selepas bertudung.

Isteri penyanyi lagu Sedalam-Dalam Rindu itu mula menge nakan hijab sejak Ogos lalu selepas mela hirkan cahaya mata kedua.

Mala han, dia juga mengambil langkah mema dam foto serta video lama yang ti dak menu tup au rat selepas penghij rahan tersebut.

Dalam pada itu, Nurul Shamieza turut berharap agar dirinya terus isti qamah selain mengha rapkan d0a daripada semua orang.

“Secara perla han tetapi pasti. D0akan Ica ok..” kata isteri Tajul.

Akh1r kata, Tajul mendi rikan rumah tangga dengan Nurul Shamieza tiga tahun lalu dan dikur niakan dua zur iat iaitu Adriana Carisa dan Adrian Rifqy.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!