Connect with us

#SEMASA

Difit nah Atas Sebab Tk Menjaga Isteri Sewaktu Te nat Dengan Str0k,Suami Kini Lafazkan Ucapan Ta lak 3 Buat Isteri – “Semua ini Fit nah Yang Tk Tahu Entah Dari Mana ‘sumber’nya”

Published

on

Difit nah Atas Sebab Tk Menjaga Isteri Sewaktu Te nat Dengan Str0k,Suami Kini Lafazkan Ucapan Ta lak 3 Buat Isteri – “Semua ini Fit nah Yang Tk Tahu Entah Dari Mana ‘sumber’nya”

Dalam temp0h perkahwinan, uj1an boleh datang dalam pelbagai bentuk merang kumi k0nflik kewangan, kese fahaman ibu mentua, kehadiran orang ketiga atau mungkin masa lah kesi hatan. Apalagi jika pasangan kita mula terlan tar dan tk mam pu bergerak sendiri, pengakh1rannya bu kan senang menguruskan mereka.

Persis ki sah pasangan selebriti ini, si suami bernama Ferry Irawan dikatakan pernah menga baikan isterinya yang sedang mengalami str0k. Anggia Novita pernah terja tuh di bilik ma langnya ti dak dibantu, tambahnya lagi lelaki berkenaan didak wa telah angkat kaki pulang ke rumah ibunya sendiri. Amat mengha rapkan ja gaan daripada seseorang, namun dia strug gle menguruskan diri sendiri apalagi tan pa bantuan sebarang penja ga.

Namun ti dak lama kemudian, Ferry pula diu ji dengan masa lah kesi hatan berkaitan sa raf yang amat te ruk. Bagaimanapun, rumah tangganya menanti be lah apabila si isteri bertin dak ne kad menun tut ta lak atas dak waan dia baikan ketika str0k dahulu. De dahnya lagi, dia kerap dilayan dengan sangat ka sar membuatkan ha tinya ta war untuk memper tahankan hubu ngan.

Sebenarnya, pelakon ini sempat dise gani kerana setia menjaga isterinya yang terlan tar. Maka d3sas-desvs tentang kontr0vers1 penga baian tanggvngja wab itu nya ta menge jutkan ramai pi hak kerana jelasnya, dia menj aga dengan baik dan semua fit nah terba bit adalah fit nah.

Sudah mela fazkan tal ak 3, pelakon Sinetron itu yang dijemput ke sebuah acara temu bual telah menan gis dan menje laskan dia hanya menu ruti kemahuan isterinya sahaja. Ti dak keting galan melalui po rtal H0t Detik, keti dak serasian mereka juga terbuk ti apabila katanya Anggia eng gan memiliki zu riat tan pa diketahui se babnya.

Video

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!