Connect with us

#SEMASA

|Video|VVIP Selam ba Masuk Tk Patvh SOP,Orang Lain Beratur Di Tengah Kepana san Matahari,Semua Orang Pa tut Dila yan Ad1l Kerana Semua Pun Nk Tunaikan Solat Jumaat

Published

on

|Video|VVIP Selam ba Masuk Tk Patvh SOP,Orang Lain Beratur Di Tengah Kepana san Matahari,Semua Orang Pa tut Dila yan Ad1l Kerana Semua Pun Nk Tunaikan Solat Jumaat

Selepas ham pir setahun PKP berlangs ung, kebanyakan aktiviti harian sudah kembali dila kukan. Antaranya solat Jumaat sudah boleh ditu naikan mengikut kapasiti keluasan masjid.

Jadi, kon sep siapa cepat dia dapat terus digunakan untuk membolehkan semua kembali menunaikan solat Jumaat.

Turun kereta te rus masuk majid

Akan tetapi, menerusi satu perkongsian yang tular di Twitter milik @ryqalllbarbossa, dia telah memuat naik video seorang VVIP yang turun dari kereta jenis Toyota Velfire melu ru masuk ke masjid tan pa beratur seperti jemaah yang lain.

Depan pintu masih ramai

Hal ini pastinya membuatkan orang lain geram kerana setiap orang perlu bera tur dan mengikut S0P untuk mendapat tempat di dalam masjid.

Dapat dilihat juga beberapa jema ah mulai pro tes dan mempersoalkan petu gas masjid mengapa mereka ti dak dibe narkan masuk sedangkan sudah berdiri di pintu masjid se jak jam 12 tengahari.

Ada juga diantara jemaah yang tu rut menanti solat di masjid tersebut memuat naik gambar keadaan dilu ar pintu masuk. Sememangnya ramai yang tengah menanti peluang untuk masuk ke dalam bagi menunaikan solat Jumaat.

Bila nk maju negara kalau macam ni

Sehu bungan dengan tu larnya video tersebut, rata2 warganet telah mening galkan ko men dengan melu ahkan rasa ham pa dengan kea daan seperti itu.

Mereka juga berasa tid ak ad1l dengan apa yang berla ku kerana ada diantara mereka menanti lebih la ma dan per lu beratur terlebih dahulu untuk masuk ke dalam masjid se dangkan VVIP langsung ti dak mengikuti prose dur sepatutnya dipa tuhi semua.

Video

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!