Connect with us

#SEMASA

|Video|Di ‘rumahallah’ Nanti Tiada Siapa Yang Akan Diha lau,Abang Berhen ti Kerja Nak Jaga Ibu Sa kit,Tapi Esoknya Diha lau Keluar Dari W4d

Published

on

|Video|Di ‘rumahallah’ Nanti Tiada Siapa Yang Akan Diha lau,Abang Berhen ti Kerja Nak Jaga Ibu Sa kit,Tapi Esoknya Diha lau Keluar Dari W4d

Rasanya ramai diantara kita yang sang gup untuk melakukan apa sahaja de mi ibu tercinta. Semakin dewa sa, semakin kita se dar bahawa masa dengan ibu semakin lama semakin berku rang. Boleh jadi ibu ba kal mening galkan kita untuk selamanya pada bila-bila masa sahaja.

Begitulah apa yang sanggup dilakukan oleh seorang pemuda ini yang bernama Safee Rahim, 30. Dia merupakan anak bongsu daripada lima beradik. Dia sanggup untuk berhen ti kerja semata-mata ingin menjaga ibu tercinta.

Menurutnya, ibu, Nur Asiah tamdun, 72, lebih rapat dengan dirinya berbanding adik beradik yang lain. Jadi sebab itulah dia mengambil kepu tusan sedemikian dan ne kad untuk menja ga ibunya.

Dih4lau keluar dari w4d

Berdasarkan perkongsiannya menerusi akaun Tiktok iras..yash, dia cur12 masuk untuk menjaga ibunya di wd sebelum diha lau keluar oleh jurura wat bertu gas pada pukul 5 pagi.

Berdasarkan perkongsiannya, ibunya baru sahaja dipo tong jari kaki aki bat penya kit k3ncing manis. Proses pembedahan tersebut dilakukan pada hari Khamis lalu.

Video

Ibu juga punya masal4h kesi hatan lain

Ibunya juga mempunyai penya kit lain iaitu masa lah bu ah ping gang dimana ibunya perlu menjalani rawa tan dia lisis secara ber kala. Adik beradiknya tinggal jauh dan berasingan daripada emak. Disebabkan itulah dia memilih untuk berhe nti bekerja di Kuala Lumpur dan pulang ke kampung halamannya di Baling, Kedah.

Dia kini mengusahakan bisnes Char Kuetiau dan turut berkongsi menjalankan bisnes nasi kukus bersama rakannya di Shah Alam. Semuanya diserahkan kepada rakannya itu untuk menguruskan bisnes tersebut.

Netizen D0akan yang terbaik buat mereka

Warganet ternyata sangatlah posi tif dalam perkongsian video oleh Safee Rahim ini. Walaupun berasa se bak dan terha ru, mereka juga turut mendo akan kesejahteraan buat kedua-dua pasangan ibu dan anak ini.

Semoga ibu Safee Rahim diberi kesem buhan dan kesi hatan yang baik. Ti dak lupa juga untuk did0akan Safee Rahim supaya te rus kuat demi ibu tersayang.

“MAK HANYA SATU DI DUNIA..”

Sumber:mymediamaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!