Connect with us

#K.SEDIH

“Pemer gianmu seperti sekelip mata,ibu nk belai siapa lagi lepasni?” – Anak Mening gal Dalam Kema langan Yang Tk Terdvga

Published

on

“Pemer gianmu seperti sekelip mata,ibu nk belai siapa lagi lepasni?” – Anak Mening gal Dalam Kema langan Yang Tk Terdvga

Hampir sa ban minggu kita mendengar khabar du ka mengenai penghantar makanan yang mencari rezeki tanpa mengira panas atau hujan terba bit dalam kema langan jalan raya.

Terbaru, pemer gian seorang penghantar makanan Foodpanda aki bat melanggar sebuah kereta di Kilometer 25 Jalan Seremban-Kuala Pilah pagi semalam mengundang se bak ahli keluarga dan rakan-rakan.

Menerusi perkongsian posting di laman Facebook, ramai menitipkan ucapan tak ziah kepada keluarga Muhammad Afiq Rudhuan selain mendoakan agar r0hnya ditempatkan di kalangan orang beriman.

Memetik lap0ran Kosmo Online, mang sa yang datang dari arah Kuala Pilah ti dak sempat mengelak sebelum melanggar sebuah kereta Perodua Axia yang sedang membelok masuk ke simpang Taman Sri Terachi.

Ket ua Po lis Dae rah Kuala Pilah, Supri tenden Amran Mohd. Ghani berkata, kereta Perodua Axia itu mengge lungsur ke hadapan sebelum melanggar sebuah kereta Proton Saga yang sedang berhenti di laluan keluar simpang berkenaan.

Difahamkan, mang sa yang berusia 21 tahun menga lami kecede raan di kepala dan mening gal du nia di tempat keja dian manakala dua pemandu terbabit tid ak menga lami sebarang kecede raan.Salam Tak ziah bbuat keluarga.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!