Connect with us

#KEMALANGAN

“abang long pergi tk beritahu kami,kami akan tetap kenang kisah kenangan bersama keluarga” – Ar wah mening gal Sewaktu Berge gas Ke Tempat Kerja

Published

on

“abang long pergi tk beritahu kami,kami akan tetap kenang kisah kenangan bersama keluarga” – Ar wah mening gal Sewaktu Berge gas Ke Tempat Kerja

Seorang jurut eknlk ma.ut selepas kereta yang dipa.ndunya terb.abas dan meIang gar tlang lampu di Kilometer 78 Jalan Kuantan-Kuala Iumpur di sini hari ini.kejadian kira-kira jam 6.10 pagi itu berlaku ketika mngsa, Arif Hazwan Abdul Halim, 26, dalam perjaIanan dari Kampung Iubuk Pa.ku di sini ke bandar Maran.

Apabila sampai di tem pat keja dian mngsa dipercayai gagaI mengawaI kenderaan jenis Proton Wira dipandunya lalu terba.bas dan meIanggar tlang Iampu di pemba.hagi jalan berkenaan.

“Aklbat keja dian mngsa menga lami kecede.raan prah dan mninggaI dunia di tempat keja dian,” katanya di sini hari ini.

Menurut Kamarulzaman, myat mngsa dihantar ke Hspital Jengka untuk be.dah si.asat dan ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Katanya, si.asatan awal mendapati lokasi kejadian merupakan jaIan berseIekoh menu.runi buklt dan permukaan jalan ba.sah seIepas h.ujan.Salam tak ziah buat ar wah,semoga keluarga ta bah jalani uj1an.Al-Fatihah.

Sumber:Kosmo

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!