Connect with us

#SEMASA

“saya akan buat apa saja de mi anakku,yang penting dia cukup keper luan seharian” – Ada Juga Orang Yang Nk Tol0ng Bayarkan,peng0rbanan Bapa Terhadap Anak

Published

on

“saya akan buat apa saja de mi anakku,yang penting dia cukup keper luan seharian” – Ada Juga Orang Yang Nk Tol0ng Bayarkan,peng0rbanan Bapa Terhadap Anak

Di kala musim pande mik sebegini yang dilihat belum berkesu dahan ini, orang ramai terutama golongan ku rang kemam puan mencari pelbagai cara bagi meneruskan kehidupan dan menya ra ahli keluarga.

Namun, ada kalanya situ asi terde  sak menyebabkan seseorang itu mengambil jalan pintas untuk mendapatkan sesuatu sehingga mengun dang kesa lahan jena yah sekali gus membu rukkan lagi keadaan.

Terbaru, berdasarkan lapo ran Harian Metro, seorang lelaki dita han Jaba tan Sia satan Jena yah (JSJ) kerana mencu ri tiga tin susu formula kanak-kanak bernilai RM294 di sebuah kedai di Miri Times Square di Miri, semalam.

Menurut Ketua Polis Daerah Miri, Asisten Komi sioner Hakemal Hawari, lelaki berusia 24 tahun itu dita han di Taman Desa Senadin selepas wakil peniaga membuat lapo ran po lis.

“Keja dian dila porkan berlaku kira-kira 2 petang (hari pena hanan) dan kela kuan sus pek turut dirakam CCTV.
“Sus pek dilihat berjalan memasuki premis dan terus ke sudut yang menempatkan susu, sebelum meninggalkan pre mis dalam keadaan terg3sa2 dan bere dar dengan kereta,” katanya.

Tapi, ti dak diketahui pun ca sus pek berbuat demikian tetapi difahamkan lelaki itu sudah berkahwin dan memiliki anak yang masih bayi. Hakemal berkata, k3s itu disi asat mengikut Sksyn 380 Ka nun Kesek saan.

Menin jau ke ruangan ko men Facebook di pos ting Harian Metro, rata2 warganet bersim pati dengan nasib sus pek yang mungkin terpak sa mencu ri aki bat kesem pitan wang ringgit.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!