Connect with us

#SEMASA

H1ba Hati Ini,Remaja Perempuan Yang Berusia 14Tahun Cam pak Ba yi Selepas Bersa lin,Sus pek Lelaki Berusia 60 Pela kunya

Published

on

H1ba Hati Ini,Remaja Perempuan Yang Berusia 14Tahun Cam pak Ba yi Selepas Bersa lin,Sus pek Lelaki Berusia 60 Pela kunya

Masa lah sosial seperti pembu angan ba yi bukan sahaja kerap berlaku di Malaysia, malah turut dilap0rkan di negara termasuklah Indonesia. La zimnya ia sering berka it dengan individu yang belum berkahwin seperti golongan remaja. Terbaru ke coh pula dengan beri ta penemuan seorang bayi ma lang dalam sebuah telaga.

Keja dian yang berlaku di Banyuwangi, Indonesia itu menyaksikan bayi baru dilahirkan tersebut telah pun ditemui dalam keadaan ti dak berna fas lagi. Peris tiwa terba bit rupa-rupanya berjaya dirakam oleh CCTV di lokasi berkenaan yang juga sebuah kli nik bersa lin.

Dalam keja dian tersebut, seorang pesa kit yang mengunjungi kl inik berke naan ada datang menga du pe rutnya tidak selesa. Namun selepas berkunjung ke tan das, remaja yang berusia 14 tahun itu keluar dengan membawa bayi sebelum dimasukkan ke plas tik sam pah. Kemudiannya, dia membuka pin tu belakang bangunan sebelum mencam pakkan si kecil itu.

Setelah sias atan lan jut dilakukan, rupa-rupanya remaja berkenaan ha mil aki bat ‘ker ja ko tor’ seorang lelaki berusia 60 tahun. Individu tersebut adalah merupakan jiran yang ting gal berhampiran rumahnya sendiri.

Semoga mendapat penga jaran ya,sila kongsikan jika bermanfaat buat kita.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!