Connect with us

#SEMASA

Pernah Menu larkan Isu A1bkan Orang Lain,Gadis ‘pergikehadapan’ Untuk Meminta Ma af Isu Lelaki Myvi Biru

Published

on

Pernah Menu larkan Isu A1bkan Orang Lain,Gadis ‘pergikehadapan’ Untuk Meminta Ma af Isu Lelaki Myvi Biru

Baru2 ini telah tu lar sebuah video di aplikasi TikTok memaparkan seorang pemuda ‘mengan toikan’ seorang gadis dipercayai kekasihnya yang keluar bersama lelaki lain.

Menerusi video berdurasi 32 saat itu, pemuda itu membuat rakaman sebelum terus mendekati pasangan tersebut di sebuah tempat le tak kereta yang dipercayai baru selesai membeli-belah.

Kelihatan apabila pemuda tersebut menghampiri kenderaan jenis Perodua Myvi berwarna biru yang dinaiki pasangan terba bit, si gadis bagaimanapun seolah-olah mempersoalkan semula tin dakan pemuda itu.

Warga maya tu rut menas ihatkan supaya lebih baik meninggalkan wanita seperti itu yang ti dak bersi kap setia selain mend0akan pemuda berke naan agar berjumpa dengan peng ganti yang lebih baik lagi.

“Saya pemuda yang menu larkan k3s cu rang Myvi biru. Saya ingin memo hon ma af daripada semua pi hak dan to long jang an men gecam lelaki dan gadis tersebut kerana kami telah sele saikan dengan baik,Saya mera yu to long jan gan vi ralkan dan padam video tersebut. Saya telah menye sal atas perbu atan saya yang telah menga1bkan mereka,” mo hon perempuan itu.

Sumber:sinar+

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!