Connect with us

#SEMASA

“kalau ar wah masih ada tentu ayyash jadi hadiah istimewa pada ulang tahun isteri tercinta” – MasyaAllah,Tangan,Jari Sebiji Macam Tangan Ibunya,Shuib Lvah Rasa Paling Gembira Dalam Hidupnya

Published

on

“kalau ar wah masih ada tentu ayyash jadi hadiah istimewa pada ulang tahun isteri tercinta” – MasyaAllah,Tangan,Jari Sebiji Macam Tangan Ibunya,Shuib Lvah Rasa Paling Gembira Dalam Hidupnya

Alhamdulillah…itu lu kata ahan pelawak Shuib Sepahtu apabila anak pram atangnya iaitu Ayash Affan yang lebih sebulan dipan tau di hos pital akh1rnya dibenarkan pu lang ke rumah pada Selasa.

Kata Shuib atau Shahmira Muhamad, jika ar wah Siti Sarah masih ada ia tentunya menjadi hadiah isti mewa sempena ulang tahun kelahiran Allahy arham yang ke-36 pada Rabu.

Selain beri ta gembira tentang kepulangan Ayash, pelawak berusia 37 tahun itu tu rut berkongsi foto baha gian tan gan bayi berusia satu bulan lapan hari itu.

Shuib sudah sediakan katil untuk anak bongsunya.

“Syukur Ya Allah, esok hari la hir ibu (15 September). Allah hadiahkan kepu langan Ayash Affan hari ini. Insya-Allah seke jap lagi dah boleh balik dah.

“Allahuakbar… tangan, jari sebi ji tan gan ibu. Terima kasih semua mendo akan kesejah teraan anak soleh ini.

“Terima kasih semua. Syukur Ya Allah di atas rah matMu,” katanya menerusi Instagram pada Selasa.

Menerusi perkong sian itu juga, rata2 netizen dan rakan selebriti melu ahkan rasa syukur serta ter uja.

Pada Isnin, Shuib diberi pe luang buat pert ama kali bertemu dengan anaknya yang berada dalam peman tauan di Pu sat Peru batan Univer siti Kebang saan Malaysia (PPUKM).

Shuib berkata, be rat ba dan anaknya itu sudah mence cah ke 2.6 kilogram dan ku at meny usu.

“Ayash sih at ber at sudah 2.6 kilogram, menyu su ku at dan comel sangat. Muka macam daddy la ibu. Memang istimewa sangat hadiah daripada ibu. Allahuakbar.

“I wish you are here sayang… I love you” tulis Shuib.

Shuib bersama anak-anak.

Siti Sarah menghem buskan na fas tera khir pada jam 5.13 pagi Isnin, 9 Ogos lalu di PPUKM Kuala Lumpur aki bat Cov19.

Allahy arhamah menjalani pembe dahan bagi menge luarkan bayi lelaki ketika kan dungannya berusia lapan bulan pada 6 Ogos lalu.

Selain Ayash, Allahy arhamah mening galkan tiga lagi cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8 dan Ariq Matin, 6.

Untuk re kod, Shuib dan ar wah Siti Sarah mendi rikan rumah tangga pada 26 Februari 2011.Semoga Ayyash jadi anak yang soleh kelak ye,InsyaAllah.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!