Connect with us

#MOTIVASI/TAULADAN

“sambutan kali ini amat berbeza tanpa kebersamaan dengan engkau” – Shuib Sambut Harijadi Ar wah Di Pusa.ra Siti Sarah

Published

on

“sambutan kali ini amat berbeza tanpa kebersamaan dengan engkau” – Shuib Sambut Harijadi Ar wah Di Pusa.ra Siti Sarah

Tahun ini mungkin tk lagi sama seperti tahun2 sebelumnya buat Shuib apabila menyam but hari lahir isteri tersayang, Allahy arham Siti Sarah Raissuddin tan pa kehadirian insan isti mewa itu.

Tapi perancangan Allah S.W.T cukup berbeza kerana Dia mengg antikan dengan seorang ‘malai kat kecil’ sebagai hadiah dari ar wah iaitu Ayash Affan yang baru saha ja dibenarkan pulang ke rumah sehari sebelum hari lahir Siti Sarah.

Bawa anak2 ke pus ara ar wah

Jadi, bersempena dengan hari lahir ar wah, Shuib telah membawa ahli keluarga serta ketiga-tiga anaknya selain Ayash ke pusa ra Siti Sarah yang telah mening gal du nia pada 9 Ogos 2021 yang lalu.

Di ruangan kapsyen, Shuib seakan bermo nolog dengan memberitahu yang dia serta anak2 datang untuk menyambut hari lahir ar wah di ‘rumah’ baru ar wah. Walaupun keadaan telah jaub berbeza, namun pelawak tersebut memak lumkan yang rasa cintanya tetap vtuh.

“Selamat Ulang Tahun kelahiran yg ke-37 Sayang. Harini I dengan Anak2 sambut Birthday U dekat rumah baru U. InsyaAllah, walaupon berbe za keadaan, I tau u ade je dengan kitorang, RASA CINTA YG TETAP SAMA INSYAALLAH. Semoga Allah am punkan segala do sa, dan Allah letakkan U disyvrga Tertinggi. InsyaAllah, SEMOGA ALLAH SATUKAN KITA SEMUA DI SYURGA. AMIN, AL FATIHAH SITI SARAH BT RAISSUDDIN 5 Sept 1984 – 09 Ogos 2021,” tulisnya

Anak bongsu sudah dibawa pulang ke rumah

Terdahulu, usahawan dan pelawak tersebut telah memuat naik ke media sos ialnya berkenaan kepu langan anak bongsu tersayang, Ayash Affan ke rumah selepas lebih sebulan berada di hos pital sejak dila hirkan.

Dapat dilihat anak-anaknya yang lain menyambut keha diran adik mereka dengan begitu gembira. Shuib juga menyi fatkan yang Ayash merupakan hadiah teristimewa kepada dia dan anak-anak yang lain oleh ar wah isteri sebelum kepu langannya kepada Illahi.

semoga Shuib sentiasa ta.bah dengan pemerg1an ar wah.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!